Haslum Håndball søker daglig leder – Haslum

Haslum Håndball søker daglig leder

Som daglig leder for de to klubbene Haslum IL Håndball (breddehåndball) og Haslum Håndballklubb (elitehåndball) har du ansvaret for å drifte de to organisasjonene til det beste for spillere, frivillige, foreldre og tilhengere.

Vi slår sammen administrasjonen og markedsarbeidet med Haslum IL Håndball, og søker nå etter vår nye daglige leder.

Sammen utgjør Haslum IL Håndball og Haslum Håndballklubb et av de største håndballmiljøene i Norge. Med over 550 spillere i alle aldersgrupper i breddeklubben og et av landets mestvinnende lag i herrenes eliteserie har Haslum Håndball et spennende og svært bredt tilbud til spillere i alle kategorier.

Er det deg vi leter etter? 

Les hele stillingsannonsen og søk på stillingen her.