Sander Andreassen forlenger med Haslum – Haslum

Sander Andreassen forlenger med Haslum

Haslum Håndballklubb er veldig glade for å kunne meddele at Sander Andreassen har forlenget sin avtale med klubben.

– Enormt gledelig og veldig viktig, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth. 

Sander Andreassen er inne i sitt 7. år som Haslum-spiller. Det blir med minimum ett til. Og kanskje to.

Kontrakten er nemlig forlenget med klubben han har tatt et cupgull og ett seriemesterskap med.

– Jeg ønsker å vise meg frem en hel sesong i Haslum-drakta – for det har ikke blitt så mange av dem, for å si det sånn. For det andre ønsker jeg å fortsette å utvikle meg som håndballspiller, og samtidig også vise at vi kan vinne noe igjen her i Haslum, sier Sander Andreassen.

Andreassen har vært en attraktiv mann. Han var i flere samtaler med større klubber i utlandet med tanke på en overgang, men endte opp med at Haslum var det beste for ham.

– Jeg er glad i Norge, Bærum og Oslo. Det spilte inn, samtidig som jeg også tenkte på det håndballen: At jeg ønsker å vise at vi fortsatt kan kan vinne noe, og at jeg gleder meg til å ta masse ansvar.

– Jeg tror vi har mye bra på gang i klubben nå. Neste sesong blir på mange måter en ny start, og jeg tror det utelukkende er positivt for oss, sier Andreassen.