Treneren: – En viktig og sterk signering – Haslum

Treneren: – En viktig og sterk signering

– Jeg synes dette var en enormt gledelig signering og det betyr veldig mye for alle oss i Haslum, sier treneren.

Det sier Haslum-sjef Sten Stockfleth rett etter at forhandlingene med Sander Andreassen er over, og bakspilleren har forlenget kontrakten.

– At vi klarer å beholde Sander, slik tabellsituasjonen er per i dag, er vi veldig glade for, og vi lover, både ovenfor ham og resten av spillerne, at vi skal jobbe knallhardt for å nå målet vårt – som er å ta tilbake tronen i norsk håndball.

– Sander har hatt dialog med klubber i både Sverige og Danmark, men har lyst til å være med å bygge opp noe her før han kanskje en gang senere drar videre. Det gleder oss, det er viktig og vi har fått på plass en sterk signering som har vært svært ettertraktet, fortsetter Haslum-sjefen, og forteller at han håper at Andreassen utvikler seg videre før han drar ut i en større liga.

Stockfleth forteller at man jobber med å styrke spillerstallen ytterligere foran neste sesong. Fra før har Anders Røe, Thomas Kristensen, Dominic Grimstad og Trond Tjemsland alle forlenget sine respektive avtaler, i tillegg til at landslagsspiller Mads Falck Rekstad har signert.

Denne sesongen har en allerede tynn besatt tropp vært veldig sårbar for skader. Det har Stockfleth smertelig fått erfare.

– Vi har igjen Falk Horten (B) og Runar (H). Det er ikke til å legge skjul på at det blir to viktige kamper for oss, men vi tar en kamp om gangen. Vi må spille opp mot vårt beste for å vinne, sier Stockfleth.

– Det har vi absolutt alle kvaliteter og muligheter til, tillegger han.

To serierunder før slutt ligger Haslum på kvalikplass.