Tennfjord: – En nøkkelkamp – Haslum

Tennfjord: – En nøkkelkamp

Kommentar fra visekaptein Vegard Sørlie Tennfjord før onsdagens nøkkelkamp i Nadderud Arena.

Snart er det onsdag igjen og den 19. av totalt 22 seriekamper står for dør.

Når det nå gjenstår tre kamper av seriespillet 18/19, betyr det at mye står på spill. Hvert mål og hver redning er skritt nærmere to ekstremt viktige poeng når Nærbø står på motsatt banehalvdel onsdag kl. 18:30 i Nadderud Arena.

Nærbø kronet fjorårssesongen med opprykk til eliteserien og har imponert med å ta poeng mot flere av kandidatene til seriegullet. For den faste publikummer blir dette vår tredje batalje mot Nærbø for sesongen. Vi kjempet om videre avansement i cupen i høst og om to poeng før jul. Begge med gledelige utfall for en med hjertet i og rundt Haslum.

Onsdagens kamp skal ikke være et unntak.

Med høye ambisjoner før sesongen må vi ikke legge skjul på at vi befinner oss i en uvant posisjon for vår del når ¾ av sesongen er ferdigspilt. Der vi de senere årene har vært med i medaljekampen, kjemper vi nå en innbitt kamp, mot nettopp Nærbø, om å få spille eliteserien neste år.

Derfor er og blir kampen en nøkkelkamp for begge lag, hvor vi skal sørge for å trekke det lengste strået.

Det er høyt under taket i Nadderud Arena, men med din hjelp skal stemningen likevel nå de samme høydene. Sammen skal vi slå Nærbø og ta et steg nærmere en tryggere plass på tabellen.

Vi gleder oss, håper du gjør det samme!