Rekordmange gir sin grasrotandel til Haslum – Haslum

Rekordmange gir sin grasrotandel til Haslum

– Antall spillere siden 2009 har skutt i været, og det gledelige er at vi har plass til mange flere, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

Stadig knytter det seg flere spillere til Haslum Håndballklubb.

Nå er antall spillere oppe i 191. Det er en økning fra 59 spillere i 2009.

– Grasrotgiverne våre sørger for at vi fortsatt kan være ledende på talentutvikling i Norge, og også jobbe knallhardt for å realisere målet om å ta tilbake tronen i norsk håndball. Vi ønsker å takke alle som gir, og ønsker samtidig også nye givere hjertelig velkommen, sier Oskarsen.

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte – uten at det koster spilleren noe som helst.

GI DIN GRASROTANDEL TIL HASLUM HER.