Øker innsatsen og forlenger med to år – Haslum

Øker innsatsen og forlenger med to år

Domus Eiendom har spilt på lag med Haslum i to år som B2B-partner (tidligere nettverkspartner). Nå høyner de innsatsen og blir med et nivå opp.

Haslum er i en omstruktureringsfase av partnerpakkene som blir presentert for bedriftsmarkedet. Tidligere har klubben hatt fire forskjellige nivåer. Nå er fire blitt til seks.

Dette for å kunne være mer fleksible ovenfor hva vi kan tilby av spennende kommersielle muligheter for partnere, samtidig som det også vil forenkle litt av den daglige oppfølgingen.

De nye nivåene er, i rangert rekkefølge, B2B-partner, Haslumpartner, Sølvpartner, Gullpartner, Hovedpartner og Generalpartner. Rødtrøyene står per dags dato uten generalpartner i sin partnerportefølje etter at Moderne Byggfornyelse og Haslum avsluttet et langvarig og velfungerende samarbeid foran denne sesongen.

Nå har Domus Eiendom tatt steget opp fra B2B-partner til Haslumpartner, og forlenger også med to år. 

– Vi er stolt sponsor av ulike idretter og organisasjoner som er den kommersielle delen av vårt samfunnsengasjement. DEH er opptatt av og ønsker å bidra til at barn og voksne som driver fysisk aktivitet skal ha et sunt lokalmiljø og et sosialt fellesskap, sier Stian Sand, en av to partnere i Domus Eiendom.

B2B-nettverket til Haslum består i dag av over 50 bedrifter, og utvides stadig. Nå skal det legges inn mer ressurser for å følge opp og gjøre nettverket mer attraktivt for eksisterende og nye partnere av klubben.

– Det er svært gledelig at Domus ser nytten av nettverket vårt og ønsker å spille på lag med klubben i to år til, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

Vil du høre mer om de kommersielle mulighetene i Haslum? 

Kontakt Eirik på telefon 92 25 79 03 eller eirik@haslumhk.no.

Besøk Domus Eiendom her.