«Vi er dypt takknemlige og evig stolte!» – Haslum

«Vi er dypt takknemlige og evig stolte!»

Kjære Haslum-venn. For en fest vi skapte i Nadderud Arena onsdag!

Vi er dypt takknemlige og evig stolte over det vi fikk til sammen med deg.

En kamp for Bærum skulle være et startskudd på jubileumssesongen. Tusen takk til alle bedrifter og privatpersoner som var med på spleiselaget for å støtte Haslum.

Som leder for marked og kommunikasjon i Haslum, er jeg stolt av det vi leverte onsdag, både på og utenfor banen.

Det er selvskryt, men det er på sin plass når vi greier å samle 1349 publikummere i Norges fineste arena en onsdagskveld i starten av februar. Og, når vi topper det hele med å feie Kolstad av banen, så vil jeg si at det var en perfekt kveld.

Og jeg må innrømme at da supportergjengen på feltet rett under VIP-en startet heiaropene sine i første angrep, og hele arenaen hang seg på; da kom gåsehuden, og jeg ble stolt.

Nytt denne gangen var at vi hadde invitert Jump dansestudio til å underholde før kampen og i pausen. For å understreke at vi lever for å underholde.

Noen mener kanskje dans ikke har noe med håndball å gjøre. Og det er godt mulig. Det har lite med håndball å gjøre, men for noen fantastisk dyktige dansere som virkelig klarte å sette stemningen helt fra start.

Jeg vil også takke vår nytilsatte arrangementsansvarlig Olai og våre mange, fantastiske frivillige som står på for å gi laget og publikum fantastiske opplevelser.

Haslum er en stor familie. Vi har over 500 barn som hver dag løper rundt i røde (eller hvite…) drakter. Noen med en drøm om å en gang spille der Anders Røe, Stian Brevik, Sander Andreassen og lagkompisene spiller i dag. Andre med mål om å ha det gøy og treffe kompiser eller venninner.

Vi har frivillige som står på dag og natt og som ofrer utrolig mye for at vi skal kunne levere bra arrangementer, og for at spillerne skal prestere på banen.

Vi har deg. Du som møter på kampene våre. Kanskje møter du på alle kamper, kanskje møter du kun på noen. Men jaggu er du like viktig, du óg.

Og våre partnere. Uten dem hadde vi aldri vært der vi har vært, er i dag – og ikke minst der vi skal være.

Det er så mange andre faktorer som jeg kunne ha trukket frem, men det er summen av dette som får oss til å virkelig tro på målet vi har satt:

  • At vi skal ta tilbake tronen i Håndball-Norge.

Vi synes det er moro at andre norske lag leverer gode prestasjoner i Europa, men det gjør oss bare mer motiverte til å jobbe litt hardere hver dag for å nå målet og visjonen.

Klarer vi å få 1349 på en kamp mot Kolstad, klarer vi også å få 2000 tilskuere på sluttspillfinalen om to år.

Kanskje tar det noen år før vi er der. Vi har ingen hast. Vi har satt oss et mål – og vi jobber etter at alt er mulig. Da er også dette mulig.

Den reisen vi akkurat har startet på håper vi du blir med på. Enten som frivillig, partner eller Haslum-venn.

Denne reisen kommer til å bli moro.

Og herlighet hvor vi gleder oss til den!

Merk datoen 6. februar. Det var starten.


Haslum-hilsen
Eirik Oskarsen 

Markedssjef