Juniorlandslagsspiller klar for Haslum – Haslum

Juniorlandslagsspiller klar for Haslum

Mads Falck Rekstad er klar for Haslum. Han tilslutter seg rødtrøyene på en toårsavtale fra og med neste sesong.

Venstrekanten ble presentert i pausen under Haslums hjemmekamp mot Kolstad onsdag kveld.

På CV-en kan Rekstad blant annet skimte med ni offisielle u-landskamper og 20 mål.

Han er tiltenkt en rolle som makker til rutinerte Stian Brevik, som har en drøss av u-landskamper og 11 seniorlandskamper på samvittigheten. Haslum-trener Sten Stockfleth mener Haslum har gjort et godt scoop.

– Mads er en litt annerledes kantspiller. Han besitter et knallhardt skudd, er rask og har også en slepen teknikk. Jeg er veldig glad for at vi kom til enighet med Mads, sier Haslums hovedtrener, som kjenner Rekstad fra regionale samlinger.

Hovedpersonen selv mener det var et enkelt valg da Haslum kom på banen.

– Jeg så etter nye utfordringer og Haslum var den beste muligheten for meg. Det er en klubb som passer meg, og hit kommer jeg for å bli satsa på. Klubben er kjent for å få frem unge spillere, og jeg gleder meg til å sette i gang, sier Rekstad, som tidligere i januar fylte 19 år.

Han har gjennom store deler av sin ungdomskarriere vært bakspiller, blitt oppfostret i Kjelsås, men kommer nå fra Bækkelaget.

– Jeg har lyst til å bli så god som mulig. Ambisjonene mine på sikt er å kunne leve som håndballspiller, å kunne ha det som yrke. Da er Haslum det riktige steget for meg, og jeg har fått signaler om at klubben skal satse nå.

Sten Stockfleth ser lyst på neste sesong.

– Vi har veldig gode dialoger med mange spillere for tiden, både med tanke på re-signeringer og spillere utenfra. Det kommer mer nytt fra sport om ikke så alt for lang tid, sier han og smiler.