Haslum må spille i hvitt, Andreassen gjør comeback – og et gammelt navn er i troppen – Haslum

Haslum må spille i hvitt, Andreassen gjør comeback – og et gammelt navn er i troppen

Mye nytt i Nadderud Arena i morgen.

(HASLUM – KOLSTAD KL. 18:30 I NADDERUD ARENA):

Jostein Epland måtte halte av banen søndag. Han kom dog innpå et par minutter senere, men regnes som tvilsom til morgendagens kamp mot Kolstad.

I hans mulige fravær har Sten Stockfleth og Erlend Mamelund fått ja til et bidrag fra Jon Reistad. Reistad la toppsatsingen på hylla foran denne sesongen og har kun spilt 2. divisjon for Haslum IL. Der har han levert varene såpass bra at Haslums trenerteam ønsker å ha ham med i eliteserietroppen.

– Jon er en klassespiller, som er synd ikke satser skikkelig. Uansett er vi veldig glade for at han ønsker å bidra for klubben i morgen, sier Sten Stockfleth.

Etter tirsdagens økt er det også klart at Sander Andreassen blir spilleklar. Det samme blir Tobias Grøndahl og Oscar Lysgård.

Dermed råder Haslum-trenerne for andre kamp denne sesongen over fulltallig tropp. Dog med noen spørsmålstegn.

– Det er deilig at de fleste begynner å komme tilbake nå. Det merkes på trening at vi er flere, og kvaliteten blir også bedre. Nå gjelder det for oss å komme med utstråling og glød for å ville vinne i morgen, fortsetter Stockfleth.

Som overskriften viser, må Haslum spille i hvite bortedrakter – på hjemmebane – i morgen. Grunnen er nokså enkel: Mandag morgen ble draktbagen glemt igjen på et hotellrom i Bergen. Vi hopper over å fortelle hvem som bodde på det rommet…