– Får jeg lov av Sten, spiller jeg på onsdag – Haslum

– Får jeg lov av Sten, spiller jeg på onsdag

Får han lov av hovedtreneren, melder han seg spilleklar. Sander Andreassen kastet ball for første gang på litt over to måneder i går.

– Det går bra med tommelen min nå, eller den begynner å bli bedre. Fikk trent litt i går og det var veldig deilig. I perioden jeg har vært ute har jeg trent en god del styrke på beina, og jeg merker allerede at det har hatt god effekt, sier Andreassen.

Det var i starten av desember, mot ØIF Arendal, bakspilleren pådro seg et brudd i høyre tommel.

Nå kan det være vi får se han på banen allerede onsdag – én måned før tiden som opprinnelig var uttalt.

– Jeg håper å være med. Får jeg lov av Sten, spiller jeg på onsdag. Det er opp til treneren å vurdere, men det så bra ut i går, og jeg er ikke hemmet av bruddet, sier Andreassen og fortsetter:

– Hånden min er kanskje litt svakere, og jeg skyter kanskje ikke så bra, men ellers er det ikke så ille. Jeg må bare teipe opp og så kan jeg bidra.

Andreassen er nærmest blitt kjent som en spiller som alltid har et lengre skadeopphold i løpet av sesongen.

– Jeg aner ikke hvorfor. Enten har jeg en dårlig og gammel kropp, eller så er det måten jeg spiller på som ikke er bra. Det er vanskelig å legge fra seg noe man har gjort hele livet, og jeg kommer ikke til å trekke meg fra dueller, slår Andreassen fast.

Haslum ligger på kvalifiseringsplass før Kolstad tar turen til Nadderud Arena i morgen, onsdag, kl. 18:30. Andreassen er sikker på at Haslum kommer til å ende høyere opp på tabellen, hvis man lykkes med enkelte ting.

– Alt handler om marginer. Vi har ikke vært dyktige nok i sistefasen, og heller ikke nøyaktige nok. Da plukker man ikke poeng. Nå må vi tilbake til «scratch» og sørge for at de enkle tingene som pasning og mottak sitter. Så skal vi unngå tekniske feil.

– Ingen i Haslum er blitt en dårligere håndballspiller. Det er kun de små tingene som vi må bli flinkere på. Både på trening og i kamp. Så kommer resultatene og poengene deretter, mener han.

Som håper han får klarsignal fra Haslum-sjefen.

– Jeg håper virkelig jeg kan få spille, gliser Andreassen.