Stockfleth: – Vi har mye å revansjere – Haslum

Stockfleth: – Vi har mye å revansjere

Sten Stockfleth og hans gutter setter seg på flyet til Bergen i dag med mål om å ta med seg to poeng hjem fra Framohallen.

(FYLLINGENBERGEN – HASLUM KL. 18:00):

– Vi har mye å revansjere, innleder Haslum-trener Sten Stockfleth.

Han tenker på seriekampen i Nadderud Arena i høst. Haslum spilte nærmest Fyllingen av banen før pause, men bortelaget fikk på merkelig vis med seg alle poengene hjem etter en sterk sluttspurt.

– Et av årets sureste poengtap, erindrer hovedtreneren. Og treneren har hatt nok å tenke på i VM-pausen. 

Anders Røe, Thomas Kristensen, Sander Andreassen, Tobias Grøndahl, Stian Brevik, Felix Lunde, Oscar Lysgård har alle vært skadeplaget. Til kveldens kamp kommer mest sannsynlig kun fire av syv til å spille.

– Det har ikke vært en optimal måned for oss, absolutt ikke. Anders pådro seg et brudd i hånden tidlig i desember, men spilte flere kamper med det. Thomas har slitt med ryggen og nakken, Sander er fortsatt ikke fullt tilbake etter sitt tommel-brudd. Tobias sliter fortsatt med menisken sin, men der har vi håp om å ha han tilbake til onsdag. Stian har hanglet med hamstringen, og Oscar pådro seg en strekk på trening i midten av januar. Felix er tilbake etter å ha vært mye sykdomsplaget i januar, sier Stockfleth.

LES OGSÅ: 

https://www.haslumhk.no/grimstad-skrev-ny-trearsavtale/

– Er det et svekket Haslum-lag som går på banen i kveld? 

– Det vil jeg ikke si. De som har vært tilgjengelig har trent godt og jeg forventer at spillerne som får muligheten griper sjansen, og viser at de vil spille mer når alle er tilgjengelig.

Han forventer å møte et heltent FyllingenBergen i Framohallen i kveld.

– De har mye å bevise etter midtuke-kampen mot Nærbø. Fyllingen har mange gode enkeltspillere, men har kanskje slitt litt med å få satt det i system. Det kan skje når som helst, og kanskje allerede i kveld.

– Hva gjelder for Haslum? 

– Å få satt et godt forsvar fra start. Det blir det aller viktigste. Og så gjelder det å løpe. Mye. Der er vi fortsatt svært gode, og vi må bli flinkere til å utnytte styrkene våre, slår Stockfleth fast.

Se FyllingenBergen – Haslum på norgesporten.no fra 17:50. 

LES MER: 

https://www.haslumhk.no/presenterer-ny-spiller-neste-onsdag/