Olai skal gå i bresjen for å løfte arrangementene – Haslum

Olai skal gå i bresjen for å løfte arrangementene

Haslum Håndballklubb er glade for å kunne meddele at Olai Jensen Vangen (23) blir ny arrangementsansvarlig.

Jensen Vangen er i ferd med å avslutte sin bachelor i markedsføring ved BI i Nydalen.

Haslums nye arrangementsansvarlig har ikke erfaring fra lignende arbeid tidligere, men har gjennom frivillig arbeid rundt klubbens sosiale medier vist at han også kan påta seg større oppgaver.

Derfor er vi glade for å kunne meddele at Vangen har takket ja til å bli med som arrangementsansvarlig på et engasjement ut sesongen.

– I første omgang handler det om å videreføre de etablerte rutinene som er godt innarbeidet fra frivillige til administrasjon. Jeg kjenner klubben godt, ønsker å gi noe tilbake, og vet at vi har mange frivillige som står på for å gjøre arrangementene våre bedre hver gang, og det ønsker jeg å være med på, sier han og trekker på smilebåndet.

Men Vangen har også planer om å tenke litt annerledes enn tidligere for å tiltrekke flere folk til kampene.

– Hvordan vi kommuniserer, og hva vi gjør ut av våre arrangementer har alt å si for om folk kommer tilbake eller ikke. Derfor må publikum bli servert mer enn en  håndballkamp på 2 x 30 minutter, mener Vangen.

– Olai har god kompetanse og legger ned en god innsats i alt han holder på med. Derfor er vi svært glade for at han har takket ja til å bli med oss ut sesongen, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

Har du husket å hente din gratisbillett til neste onsdags En kamp for Bærum? Gjør det her.