«En kamp for Bærum skal være starten på gjenerobringen av tronen.» – Haslum
Eirik Oskarsen er markedssjef i Haslum og forfatter av denne kommentaren.

«En kamp for Bærum skal være starten på gjenerobringen av tronen.»

6. februar gjør vi noe vi aldri har gjort før. Og aldri før har det vært viktigere at du møter på kamp, skriver markedssjef Eirik Oskarsen i denne kommentaren.

(HASLUM – KOLSTAD, 6. FEBRUAR KL. 18:30 I NADDERUD ARENA):

Kjære leser

Ikke lang tid igjen nå. Når jeg skriver dette, har vi akkurat passert 68.000 kroner med et estimert tilskuerantall på 1000 personer. Det dobles om det kommer 2000 personer. Halveres ved 500 mennesker.

I Haslum Håndballklubb er vi ikke bortskjemte med penger. Vi kan ikke gjøre som Elverum og ØIF Arendal – kjøpe spillere for flere hundretusener, men det er dit vi vil.

Tolk meg rett: Vi har ikke som mål å kjøpe dyre, utenlandske spillere for de summene.

I Haslum skal det satses på unge spillere som vil opp og frem. Målet er å få stablet på plass en økonomi som gir et godt utgangspunkt for dem. At vi kan tilby dem en pakke slik at det lar seg gjøre med toppidrettsatsing i Bærum.

Det er det En kamp for Bærum som skal være starten på – nemlig gjenerobringen av tronen for Haslums del. En gratiskamp som du kan være med å finansiere – om du har lyst.

PS. Kjære eliteseriemotstandere, dere er herved advart!

Aldri før har jeg vært like opptatt av å få mannen, eller dama, i gata som aldri tidligere har vært på en Haslum-kamp til å komme. 

Ikke bare for at vi skal få inn sårt trengte midler til kassa, men også for å vise hva vi kan tilby av underholdning: Spenning, glede, frustrasjon, mange tilskuere, samhold.

Tenk om vi skulle klare å få inn hele 2000 mennesker i Nadderud Arena den onsdagskvelden som er under to uker unna. Tenk, da er det ikke ukomfortabelt å klappe litt ekstra for hver Haslum-scoring eller -takling! Da blir det moro – og flere kommer til å henge seg på!

Jeg skal love at du heller ikke da får rare blikk om du går utenfor komfortsonen og kommer med noen høylytte utbrudd!

Med dette håper jeg du henter ut din gratisbillett her, drar med deg en hel gjeng (gjerne noen som aldri har vært før) på kamp 6. februar og lager en flott ramme rundt kampen i lag med oss.

Hvis du ønsker å hjelpe Haslum med å ta tilbake tronen i norsk håndball, må du gjerne gjøre det her. Alle bidrag gjør at vi kommer ett skritt nærmere målet vårt.

Nå starter jobben. Blir du med på ferden? 

God helg!

Eirik Oskarsen 
Markedssjef