Fortsetter suksessen – Haslum

Fortsetter suksessen

Haslum fortsetter suksessen med matservering før hjemmekamper.

– Det har blitt tatt godt imot av mange, og det er også mange som har pratet om at det er et godt initiativ. Et godt initiativ skroter man selvfølgelig ikke, sier markedssjef i Haslum, Eirik Oskarsen.

Sammen med Nobel Catering, som sørger for kvaliteten, har partene nå utarbeidet menyen for de resterende fire hjemmekampene av årets eliteserie. Det blir også fast pris på maten du skal få servert: 100 kr – hver kamp, uansett hva som blir servert.

– Vi ønsker å kunne tilby et enkelt og velsmakende måltid som alle skal ha anledning til å kunne benytte seg av. Det er av vår interesse å skape et bedre inntrykk av arrangementet når man kommer på kamp, og derfor prissetter vi oss så lavt, sier Oskarsen.

6. februar, under årets gratiskamp i Nadderud Arena, blir det servert thailandsk kyllinggryte. Maten blir servert kl. 17:30.

Bestillingen leverer du her, og må bestilles innen 5. februar kl. 12:00.