Haslum-kapteinen forlenget med to år – Haslum

Haslum-kapteinen forlenget med to år

Anders Røe har spilt 403 kamper for Haslum. Nå blir det garantert flere.

Profilen gjør det samme som Trond Tjemsland gjorde i helgen – blir med Haslum på ferden mot nye titler.

Røe signerte foran 2016/17-sesongen en treårskontrakt med klubben han har spilt i siden 17-årsalderen. Den forlenges med ett år, og dermed får vi se kapteinen i den røde drakta i hvert fall til 2020/21-sesongens utløp.

– Tror vi kan få til noe bra de neste årene, og det er jeg veldig interessert i å være med på før jeg gir meg.

– Før du gir deg? Kan det være din siste kontrakt?

– Det kan det. Jeg har vært med lenge og jeg er avhengig av å unngå skader for å holde motivasjonen oppe. Nå er den tilstede, men man vet jo aldri hvordan den er om to og et halvt år, sier Røe.

Med sine over 400 kamper for bærumsklubben, er han den mestspillende i Haslums historie. Røe har i løpet av sine 13 år i klubben scoret over 1300 mål. Erlend Mamelund er mestscorende med 1811.

– Vi har mange spennende unggutter på gang, og det er givende for meg, som er litt eldre, å lære bort og samtidig få bryne meg på dem hver dag, sier Røe.

Nå får hovedtrener Sten Stockfleth glede av kapteinen og barndomskompisen i ytterligere to år.

– Det er et tydelig signal fra Anders. Han har nok en gang hatt tilbud fra flere andre klubber, men velger Haslum – fordi vi har spennende ting på gang. Det gleder meg at han blir med oss videre, sier Stockfleth.

– Han er kanskje vår viktigste spiller, på tross av at han kanskje ikke har prestert helt etter forventning til nå denne sesongen. Men jeg vet at han fortsatt besitter mye bra ferdigheter, og det kommer han til å vise i vår, tillegger Stockfleth.

For ytterligere kommenterer, kontakt: 
Hovedtrener, Sten Stockfleth: 40451564
Spiller, Anders Røe: 95212317