Trond får jobb i Haslum – og signerer ny toårskontrakt – Haslum

Trond får jobb i Haslum – og signerer ny toårskontrakt

Haslum Håndballklubb er glade for å kunne meddele at Trond Tjemsland har signert en ny toårsavtale. Får også spennende rolle i administrasjonen.

Det gjør at keeperveteranen nå har bundet seg til klubben ut 2020/21-sesongen.

– Haslum er klubben i mitt hjerte, og sånn sett var det ikke et vanskelig valg. Jeg trives og synes det er morsomt å spille for klubben. Hvorfor skal man da bytte? undres Tjemsland.

Målvakten nærmer seg 400 kamper med stormskritt. Holder han seg skadefri resten av sesongen, bikker han det magiske tallet – slik som Anders Røe gjorde i desember – i løpet av kort tid.

– Jeg har opplevd mye med Haslum. Jeg har troen på at vi skal klare å bygge opp noe godt igjen nå, sier han.

Fremover er det dog ikke kun på banen han skal bidra. På dagtid skal Tjemsland inn i en rolle som markedskonsulent i administrasjonen til Haslum Håndballklubb.

– Det blir veldig spennende og nytt for meg. Det er gøy å kunne hjelpe klubben litt utenfor banen også, og ikke kun på banen. Jeg ser frem til det og gleder meg til å starte allerede i morgen, sier han og smiler.

Haslum-trener Sten Stockfleth er glad hans foretrukne målvakt har satt penn til papir.

– Trond er en viktig spiller for oss. Ikke bare på banen, men også utenfor. Det gleder meg veldig at han har signert en ny kontrakt, og det ser også lovende ut med tanke på andre spillere, sier Haslum-treneren.