– Bekkestua Senter skal være et naturlig førstevalg – Haslum

– Bekkestua Senter skal være et naturlig førstevalg

Bekkestua Senter skal spille på lag med Haslum det kommende året.

Avtalen ble undertegnet av senterleder Anita Grøndahl og markedssjef i Haslum HK, Eirik Oskarsen, torsdag morgen.

I første omgang skal Bekkestua Senter bli med som partner for alle håndballskoler Haslum arrangerer, i tillegg til det ukentlige tilbudet Haslum Håndballakademi (som er for både gutter og jenter). Der kommer de til å synes godt gjennom eksponering på alle t-skjorter.

– Dette blir et veldig spennende samarbeid! Bekkestua Senter er en aktør som vi har jobbet med å få på laget over lang tid – nærmere bestemt nesten to år. Det at vi nå har fått til en avtale, gjør meg og resten av oss i Haslum veldig glade og stolte. Dette er i første omgang en ettårsavtale, men begge parter har intensjoner om å tenke langsiktig, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

Haslum og Bekkestua Senter ønsker å skape aktiviteter i lokalsamfunnet det kommende året, og har mange spennende planer for å gjøre det.

– Bekkestua Senter skal være et naturlig førstevalg for beboere i området og vi skal skape en varm og levende møteplass. Derfor er det viktig for oss å skape gode relasjoner sammen med lokale idrettslag. Sammen blir vi bedre, sier senterleder Anita Grøndahl.

For ytterligere info, kontakt: 
Anita S. Grøndahl (senterleder, Bekkestua Senter): 92464748, anita.grondahl@newsec.no
Eirik Oskarsen (markedssjef, Haslum HK): 92257903, eirik@haslumhk.no