Nyttårshilsen fra kapteinen – Haslum

Nyttårshilsen fra kapteinen

Anders Røe med hilsen til alle dere som følger Haslum i tykt og tynt.

God jul og straks godt nytt år!

Håper alle har hatt en strålende jul og kost seg med god mat og familiene rundt seg.

Etter en lang høstsesong var det godt å ta juleferie med seier i siste seriekamp mot BSK.

Et lokaloppgjør hvor vi har stukket av begge seierne denne høsten.

Etter en tung periode i november, hvor vi gikk på noen tap i serien og røk ut av cupen, var det godt å få med seg seier i to av de tre siste kampene før julen slo inn. Nå har vi kontakt med lagene foran oss på tabellen og vi kan se fram mot en spennende avslutning på serien i februar og mars og sikre oss en plass i sluttspillet.

Denne høsten har det svingt av oss ute på parketten. Det positive vi kan ta med oss er humøret vi innad i laget, toppnivået vårt, samt at alle seiere har vært klare.

Ellers får vi jobbe videre med å heve bunnivået vårt, bli litt mer stabile og forhåpentligvis klare å bikke de jevne kampene i vår favør, da tror jeg det kan bli en spennende vårsesong for oss og dere som følger med. Vi har tidligere vist at vi absolutt kan finne toppformen mot slutten av sesongen.

Jeg må også lov til å takke alle dere som støtter oss og alltid er å se på tribunen i Nadderud Arena. Jeg håper dere er med oss videre utover vinteren og våren! 

Og selvfølgelig våre trofaste sponsorer og partnere som hjelper oss.

Ellers håper jeg mange av dere har fått et fantastisk fint julemagasin dere har kost dere med i ferien og at mange av dere tar turen til hallen for se på oss.

Hold av 6. februar – En kamp for Bærum mot Kolstad!

Ønsker alle et godt nytt år og et fantastisk 2019.

Hilsen fra Anders Røe