Samler inn julegaver til Barnesenteret – Haslum

Samler inn julegaver til Barnesenteret

Onsdag 5. desember er det mye som skal skje, og noe av det viktigste er at vi skal samle inn julegaver til Barnesenteret på Ullevål sykehus.

Det er ikke alle som er like heldige som mange av oss andre, og noen barn må bo på sykehus i julen.

I Haslum Håndballklubb er vi opptatte av å ta samfunnsansvar, og vi gjentar dermed suksessen fra to sesonger siden. Da samlet vi inn julegaver til barn og ungdom på Rikshospitalet, og oppslutningen var stor.

I år håper vi at alle som kommer på kamp mot ØIF Arendal onsdag 5. desember kl. 18:30 kan ta med seg en julegave og merke pakken med kjønn og alder. Gavene legges ved juletreet som står plassert inne i arenaen på kampdag.

Haslum HK-spillerne vil stå for overrekkelsen.

Tusen takk for hjelpen!