– Det er tungt akkurat nå – Haslum

– Det er tungt akkurat nå

Haslum slet voldsomt med å sette ballen i mål på Runars sisteskanse. Det ble utslagsgivende for at begge poengene ble igjen i Sandefjord.

Mathias Risøy var i det umulige hjørnet mot Haslum søndag. Førstekeeper Joachim Christensen var utestengt grunnet blått kort i forrige serierunde, men for de som ikke var klar over det, kunne det godt virke som om Risøy var Runars soleklare ener i buret.

Risøy stoppet skudd på skudd, og frustrerte Haslum-spillere måtte etter hvert innse at dette ikke var deres, men Runar-målvaktens, dag.

– Vi sløser bort så alt for mange muligheter. Det skal ikke være lov på dette nivået. Så mange elendige skudd, parerer Haslums Sander Andreassen.

Han ble kåret til bortelagets beste, og viste seg godt frem da andre ikke hadde dagen.

Andreassen mener Haslum har underprestert denne sesongen.

– Ja, det bor masse i dette laget, men vi klarer ikke å få det ut i kamp. Treningene er gode, og vi var også veldig gode mot Falk og Nærbø, men hvorfor det rakner sånn i dag har jeg ikke svaret på akkurat nå, fortsetter Haslums nummer 7.

Sten Stockfleth er delvis enig med sin 22-årige elev.

– Vi gjør det vanskelig for oss selv, og har alt for mange enkle feil. De straffer oss hardt og det må vi lære av, sier han.

– Det er selvsagt veldig skuffende og tungt akkurat nå, men vi må nullstille og jobbe beinhardt på trening for å stille best mulig rustet til neste kamp, erindrer Haslum-treneren.

Neste ut for Haslum er Elverum. En kamp som spilles i Terningen Arena 28. november.

KAMPFAKTA 

Runar – Haslum (15-10) 27-25
Eliteserien, 9. runde, Runarhallen
Runars toppscorer: Kenny Boysen, 7 mål
Haslums lag og målscorere: Trond Tjemsland og Daniel Fallah – Runar H. Åmot 2, Stian Brevik 5, Sander Ø. Andreassen 4, Anders Røe 1, Knut Strømsheim, Tobias Grøndahl 2, Felix A. Lunde, Vegard S. Tennfjord 3, Dominic Grimstad, Viktor Glatthard, Thomas Kristensen 3 og Nikolai T. Strickland 2.
Utvisninger: Runar 2×2 min., Haslum 4×2 min..
Tilskuere: 593 i Runarhallen
Dommere: Morten Ropstad Isachsen og Ronny Andre Hell