Jula kommer til Nadderud – Haslum

Jula kommer til Nadderud

I år satser vi på skikkelig stemning i førjulstida, med julenisse, gløgg, pepperkaker og vårt eget julemagasin. Jula starter i Nadderud Arena.

I år blir det skikkelig julestemning i Nadderud Arena. Vi disker opp med servering, premier og loddtrekning og lanserer for første gang vårt eget julemagasin. Pepperkaker og gløgg til alle… og selvfølgelig kommer nissen.

Sammen med Tanken Bak jobber vi  med å produsere et julemagasin. Magasinet blir trykket i 10.000 eksemplarer og deles ut i Bekkestua- og Haslum-området i midten av desember. Her blir det reportasjer og intervjuer med Haslum-spillere, julestoff, konkurranser og annonser fra gode samarbeidspartnere.

– Haslum HK tenker nytt og ønsker å være mer synlige i vårt lokalmiljø. På hjemmekampene før jul kan du få deg en deilig middag fra Nobel catering og spennende håndball i én pakke. Bestillingen åpner vi snart på nettsiden vår, forteller markedssjef Eirik Oskarsen.

Han opplyser om at det fortsatt er noe ledig plass for annonsører i magasinet. Er du interessert i høre mer, ta kontakt på 92257903 eller eirik@haslumhk.no