Spansk supermarked blir samarbeidspartner i Haslum – Haslum

Spansk supermarked blir samarbeidspartner i Haslum

Scandigo Supermercado skal spille på lag med Haslum.

Scandigo Supermercado ble etablert i 2003 av ekteparet Eirin og Arvid Dahl. Vinteren 2017 solgte de hjertebarnet sitt videre, og nå er det Kristin Oskarsen og Roger Brasetvik som eier og drifter den største skandinaviske matbutikken i Spania.

– Vi vet at det er mange fra Bærum som reiser ned til Torrevieja i løpet av året. Enten det er vinterferie, sommerferie, høstferie eller juleferie. Målet fra vår side er å synliggjøre oss bedre i Bærum, slik at vi kan skape vekst for vår bedrift her nede i Torrevieja. Det er et uforløst potensiale, og vi håper at vi kan nå ut til mange ferierende som ønsker skandinaviske matvarer når de er her, sier Roger Brasetvik, og forteller at de på denne tiden har pinnekjøtt, ribbe, lutefisk og annen julemat i sortimentet.

Scandigo fører mer enn 3000 vareslag i de spanske butikkhyllene sine. Gjennom samarbeidet med Haslum HK tar de i første omgang sats på profilering i Nadderud Arena.

– Det er over 140.000 besøkende i arenaen hvert år. Det håper vi å utnytte. Torrevieja er et yndet feriested, såvel som Bærum og Nadderud Arena er et flott sted, fortsetter Brasetvik.

Haslums markedssjef er selvsagt strålende fornøyd med å ha fått en ny partner på laget.

– Det viser at Haslum og Nadderud Arena når ut til mange ulike målgrupper. Positiviteten i bedriftsmarkedet føler jeg er tilstede, også handler det for vår del om å utnytte det. Vi håper å kunne gi Scandigo merverdi tilbake – og nå vet iallfall alle hvem de skal handle hos når de er på ferie, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

Vil du sjekke ut hvilke muligheter som ligger foran deg? 

Kontakt Eirik på 92257903 eller eirik@haslumhk.no.