Haslum kjørte over Falk – Haslum

Haslum kjørte over Falk

Hadde full kontroll i andre omgang.

Haslum tok sin andre strake mot Falk Horten onsdag og klatrer stadig på tabellen.

Nå står bærumslaget med fire poeng på de to siste kampene.

– Vi kommer litt skjevt ut, men jobber oss fint og hurtig inn i kampen. Det er litt rot i første omgang som gjør at vi ikke rykker fra med enda mer. Noen enkle skuddbom og noen enkle feil bakover, sier trener Sten Stockfleth.

KAMPFAKTA
HASLUM – FALK HORTEN (16-14) 30-22
Nadderud Arena
Haslum: Trond Tjemsland, Daniel Fallahinejad – Felix Lunde, Anders Røe 2, Victor Glatthard 1, Sander Øverjordet 4, Vegard S. Tennfjord 2, Jostein Epland 7, Nikolai Strickland, Dominic Grimstad 2, Thomas Kristensen 2, Tobias Grøndahl 1, Stian Andre Brevik 8, Knut Strømsheim, Runar Helland Åmot, Stian Grimsrud 1
Toppscorer Falk Horten: Stefan Ilic, 11
Utvisninger: Haslum 4×2 min, Falk Horten 5×2 min.
Tilskuere: 507 i Nadderud Arena