Brevik tilbake med et brak – Haslum valset over Nærbø – Haslum

Brevik tilbake med et brak – Haslum valset over Nærbø

Etter fire tap på rad, slo Haslum virkelig tilbake onsdag. Hardest gikk det utover hjemmelagets keepere som virkelig fikk kjenne på Stian Breviks retur til håndballbanen.

For Haslums venstrekant så ikke ut til å ha gjort annet enn å skyte hull på keepere. Etter førsteomgang sto han oppført med åtte mål. I andre omgang nøyde han seg kun med to.

Totalt satte Haslum-spilleren, som har vært satt ut av spill med en strekk i hamstringen den siste måneden, inn ti mål på likt antall forsøk. 

– Dette var digg! Det er så deilig å slippe å være nervøs for å slå opp skaden, og det at vi leverer en slik prestasjon i dag, etter fire tap på rad, skal vi være godt fornøyde med. Vi hadde egentlig kontroll hele kampen, sier banens gigant, Stian Brevik, som spilte 20 minutter i både første- og andreomgang.

TIMEOUT ETTER FEM MINUTTER

Haslum startet godt i Nye Loen. Allerede etter fem minutter så hjemmelagets hovedtrener, Marc Uhd, seg nødt til å ta timeout på stillingen 1-5 til Haslum. Da hadde nevnte Brevik satt inn fire av Haslums mål. Etter ti minutter sto det 3-10. 

Og det fortsatte i samme spor. Haslum malte på, og for anledningen var de i det gavmilde med å dele ut juling til hjemmelaget.

– Forsvaret vårt var bra i dag. Nærbø måtte slite for hvert mål de scoret, og det er slik det skal være, fortsetter Brevik.

– Og egen prestasjon? 

– Hehe, dette var min beste kamp for året iallfall. Jeg er godt fornøyd og håper vi kan fortsette i samme spor. Alle lag har en down-periode i løpet av sesongen. Vår ble på fire kamper og nå skal vi slå hardt tilbake og begynne å plukke poeng igjen, slår Brevik fast.

Haslum gikk inn til hvilen med en komfortabel 12-21-ledelse. Dét etter en omgang der Trond Tjemsland også hadde stengt buret i perioder. 

Etter pause fikk spillere som Anders Røe, Sander Andreassen, Jostein Epland og Thomas Kristensen hvile i perioder. Inn kom Tobias Grøndahl, Felix Lunde, Stian Grimsrud og Nikolai Strickland – og de kontrollerte til slutt inn en komfortabel 26-35-seier i en kamp hvor alle utespillerne kom på scoringslista.

Dermed står Haslum med seks poeng på de første syv kampene.

 

NÆRBØ – HASLUM (12-21) 26-35
Eliteserien, 7. runde
Nærbøs toppscorer: Tord Haugseng, 6 mål.
Haslums lag: Thomas Langerud Kristoffersen og Trond Tjemsland – Felix A. Lunde 2, Anders Røe 2, Viktor Glatthard 1, Sander A. Øverjordet 1, Vegard S. Tennfjord 2, Jostein Epland 1, Nikolai Strickland 3, Dominic Grimstad 4, Thomas Kristensen 4, Tobias Grøndahl 3, Stian Brevik 10, Runar Helland Åmot 1 og Stian Grimsrud 1. 
Tilskuere:
1110 i Nye Loen
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen