– Stian er klar for en hel kamp nå – Haslum

– Stian er klar for en hel kamp nå

En som ble meldt spilleklar, kom aldri på banen mot Halden i kvartfinalen. Men nå er han det.

Stian Brevik har vært satt ut av spill siden Haslum slo Nærbø 38-24 i NMs 4. runde. Han ble meldt spilleklar til kvartfinale-kampen mot Halden – uten at vi så han på banen da eller i ettertid.

Nå er imidlertid strekken i hamstringen leget og Brevik er klar for å spille.

– Det var en helhetsvurdering fra oss i trenerteamet og det medisinske apparatet. Vi kunne ha brukt han, men valgte å ikke ta noen sjanser. Det hadde vært kjipere for oss om skaden skulle blitt slått opp og vi hadde måtte spilt uten han i flere måneder, enn at vi gikk glipp av hans kvaliteter i noen få kamper, forklarer Haslum-trener Sten Stockfleth.

Nå har venstrekanten trent håndball for fullt de to siste ukene og progresjonen er såpass god at han blir med laget til Nærbø i morgen – og etter all sannsynlighet også kommer til å spille.

– Det er selvsagt godt å være tilbake. Vi har hatt en litt tøff periode, men alle vet at troppen vår har god nok kvalitet til å hamle opp med alle lag. Det handler egentlig kun om å sette ballen i mål. Angreps- og forsvarsspillet har vært bra, det er skuddene som har vært for dårlig, sier Stian Brevik om de siste fire kampene.

Han gleder seg til morgendagens bortekamp mot Nærbø.

– Det kommer til å bli en kamp med god stemning på tribunen, og da gjelder det for oss å være klar over det. Vi skal være bedre enn Nærbø om vi kommer opp på vårt normale nivå, mener han.

Nærbø – Haslum spilles onsdag kl. 17:30 i Nye Loen. Kampen kan sees på Nettavisen eller Amedia.