Ny samarbeidsavtale med Nobel Catering – Haslum

Ny samarbeidsavtale med Nobel Catering

Haslum har signert en toårig samarbeidsavtale som du også kan nyte godt av.

Nobel Catering & Conditori leverer catering- og selskapsmat til Oslo, Asker/Bærum og Romerike. 
Avtalen – som har en varighet på i første omgang to år – ble underskrevet av Raymond Gonzales, selger i Nobel Catering, og Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum HK, i går.
– Dette er en avtale som også våre samarbeidspartnere, medlemmer i Haslum IL og supportere kan nyte godt av – i tillegg til at vi i Haslum kan tjene noe ekstra på deres bestillinger, uten at det koster noe ekstra for personen som bestiller, sier Eirik Oskarsen.
Nå får alle som har tilknytning til Haslum 10% rabatt på alt av matbestillinger fra firmaet. Som en slags kickback-avtale får Haslum 5% i markedsbidrag fra Nobel Catering.
– Nobel Catering & Conditori har alltid hatt et sosialt engasjement, både lokalt og regionalt. Når vi nå får mulighet til å støtte opp om Haslum HK er dette sammenfallende med vår markedsstrategi, økt synlighet i vårt naturlige nedslagsfelt. Vi ser frem mot et godt og tett samarbeid med felles vinst, sier Raymond Gonzales i Nobel Catering.
Haslum lanserer om kort tid en ny fordelsapp som du kan laste ned kostnadsfritt på App Store og i Google Play. I tiden frem mot lansering holder det at du henviser til denne saken ved bestilling. Når appen er lansert, må du framvise den. 
Besøk Nobel Catering & Conditori her.