Epland: – Fyllingen har satt favorittstempelet på seg selv – Haslum

Epland: – Fyllingen har satt favorittstempelet på seg selv

Jostein Epland innrømmer at ettermiddagens kamp mot FyllingenBergen blir spesiell. Stordabuen spilte i den gule drakta i tre sesonger.

– Det blir det spesielt. Det er første gang jeg møter dem, og jeg kjenner veldig mange av dem, selv om de har hentet inn noen nye foran denne sesongen, sier Jostein Epland, som kom til Haslum foran årets sesong.

Han står oppført med 15 scoringer for Haslum på de tre første kampene i årets eliteserie.

Det er spesielt én duell i kampen Epland ser frem til.

Inge Aas Eriksen kom til FyllingenBergen foran årets sesong fra svenske IFK Kristianstad, der han slet med spilletid. Eriksen er også fra Stord, og duoen har tidligere vært faste inventarer på yngre landslag.

– Den duellen ser jeg frem til. Vi har vokst opp i lag og kjenner hverandre ut og inn. Det er også viktig å psykologisk gå ut med seier i den interne duellen, selv om to poeng er det viktigste, sier Epland og drar på smilet.

FyllingenBergen er tippet høyt oppe av samtlige eksperter i Eliteserien. Dog røk de ut av cupen mot førstedivisjonslaget Viking Håndball – også dem fra Bergen – i 3. runde.

– De har satt favorittstempelet på seg selv, og da gjelder det å levere deretter. De ville vel egentlig vinne den (cupen), og du må også huske å få med at vi fortsatt er i cupen, skyter Epland i retning Bergen.

Forrige sesong kom Haslum ut av stilen da FyllingenBergen senket tempoet i kampen. Det er ikke Haslums høyreback redd skal skje i kveld.

– Vi må stå tøft i forsvar. Det blir utfordrende hvis vi skal stange mot deres offensive forsvar i 60 minutter, men klarer vi å få opp tempoet i kampen, samtidig som vi får noen enkle kontringsmål, har vi også fordelen av en bredere stall, mener Epland.

KAMPSTART I NADDERUD ARENA ER KL. 16:00. KJØP BILLETT HER. GRATIS IS TIL DE 500 FØRSTE.