Eirik (20) blir markedssjef i Haslum – Haslum
Eirik Oskarsen er markedssjef i Haslum og forfatter av denne kommentaren.

Eirik (20) blir markedssjef i Haslum

Rykker opp innad i administrasjonen.

Tor Martin Storhaug har siden april fungert som salgs- og markedssjef i Haslum Håndballklubb. Storhaug har valgt å takke ja til en jobb for Haslums samarbeidspartner, X-Idé. X-Idé er en av landets fremste bedrifter innenfor grafiske tjenester.

– Det har vært seks meget spennende måneder, hvor jeg virkelig har fått føle på hvordan det er å drive et idrettslag i toppen av norsk håndball. Jeg har vært utrolig heldig som har fått lov til å jobbe med den idretten som har opptatt store deler av mitt liv, sier Storhaug.

Han mener Haslum er heldige som har samarbeidspartnere, sponsorer og frivillige som virkelig brenner for klubben.

– Jeg har virkelig stor tro på at Haslum Håndballklubb har noe fint på gang. Det er tøft å drifte et elitelag, og med den jobben som er blitt gjort – og skal gjøres fremover – krysser jeg fingrene for at det vil bære frukter og at laget vil kjempe i toppen i mange år til. Samtidig vil jeg ønske Eirik masse lykke til med sponsorjakten.

Storhaug har sin siste arbeidsdag fredag 28. september. Oskarsen starter i sin nye rolle 1. oktober.

Han har – tross sin unge alder – allerede lang fartstid i klubben, og rykker opp fra sin deltidsstilling som mediesjef og markedskonsulent, til nå å få det fulle og hele ansvaret for marked, sponsorer og medie.

Dermed blir 20-åringen fulltidsansatt i Haslum HK, og han utgjør, fra og med mandag, administrasjonen til eliteserieklubben sammen med daglig leder Jarle Ludviksen.

–  Vi er glade for at Eirik har takket ja til denne stillingen, og er heldige som får anledning til å ha glede av hans kompetanse og engasjement på fulltid, sier styreleder i Haslum HK, Knut Guldbrandsen.

Haslums nye markedssjef har selv følgende kommentar til sin nye rolle:

– Det blir selvsagt spennende, og utfordrende. Jeg er glad for at Haslum ønsker å satse på meg, og håper jeg kan leve opp til forventningene. Målet er selvsagt å bygge en slagkraftig økonomi slik at vi på sikt kan duellere om titler på jevnlig basis. Ikke minst er det viktig at våre samarbeidspartnere får noe igjen for pengene de legger hos oss, sier Oskarsen, som opprinnelig er fra Bodø.

For ytterligere kommentarer: 

Knut Guldbrandsen, styreleder: 90 17 68 95
Eirik Oskarsen, markedssjef: 92 25 79 03
Tor Martin Storhaug, avtroppende salgs- og markedssjef: 99 10 12 63