Signerte to keepertalenter fra Bærum – Haslum

Signerte to keepertalenter fra Bærum

Haslum Håndballklubb har signert ikke bare én, men to nye keepere. Det er Thomas Langerud Kristoffersen og Daniel Fallahinejad (Fallah).

De er henholdsvis 18 og 21 år gamle.

– Dette er to unge gutter som har vokst opp i Bærum, og som også har prestert godt i sine yngre dager. Nå er tiden inne for å ta steget opp og vi er veldig glade for at de har valgt å signere kontrakt med oss, sier Martin Steinseth, sportslig leder i Haslum Håndballklubb.

Daniel Fallah og Thomas Langerud har begge hospitert jevnlig med a-laget de seneste årene. De har også byttet på hvem som har vært med i troppen med Trond Tjemsland til nå denne sesongen.

HUSK: HASLUM – NÆRBØ ONSDAG KL. 18:30 I NADDERUD ARENA

– Haslum er bygd på unge gutter – gjerne fra nærmiljøet. Vi har ikke ressurser eller noen tanker om at vi skal bli en kjøpende klubb. Vi vil utvikle og bygge klubben rundt unge gutter, og disse to som i dag har signert er gode eksempler på det, fortsetter Steinseth.

– Har Trond Tjemsland grunn til å være redd for plassen?

– Grunn til å være redd vet jeg ikke, men han må stå på. Nå kommer unggutta virkelig nedenfra og opp, og Trond må – i likhet med alle andre spillere – gjøre en jobb for å ikke bli tatt igjen, svarer Steinseth og drar på smilet.

FORNØYDE KEEPERE

Langerud har blant annet vært en god del med LM00 tidligere. En relativt alvorlig øyeskade stoppet utviklingen forrige sesong, men nå er han på vei tilbake.

Daniel Fallah har på sin side figurert for Haslums 1. divisjonslag forrige sesong, og har tidligere blant annet vunnet Lerøyserien og NM20.

– Jeg føler at jeg har tatt en del steg fra i fjor, og det er jo så klart en liten drøm som går i oppfyllelse, sier Fallah, som får draktnummer 77 i Haslum.

Langerud forteller at valget var enkelt da han ble forespeilet en toårskontrakt med rødtrøyene.

– Det er veldig gode muligheter for å utvikle seg videre her, og hele troppen er godt sammensveiset. Det er et godt samhold i laget både på og utenfor banen, og det er alltid noen å prate med om man lurer på noe, påpeker Langerud.

Fallah beskriver seg slik som keeper:

– Jeg har en ganske høy stemme, er uredd og veldig inkluderende, sier han, før Langerud avslutter:

– Mener selv jeg er flink til å beholde roen, og blir ikke stressa i avgjørende situasjoner.

Og du lurer vel på hvordan en proffkontrakt feires?

– Jeg tar meg en ekstra treningsøkt, sier Langerud til stor latter fra Steinseth og Fallah.