Sten: – En tilnærmet perfekt andreomgang – Haslum
Arkivfoto.

Sten: – En tilnærmet perfekt andreomgang

Haslums hovedtrener gikk småstressa i over en uke etter tomålstapet mot Halden i serieåpningen. Sten Stockfleth kunne søndag kveld puste lettet ut.

Grunnen: Han følte Haslum hadde så mye mer å gå på.

Og det hadde laget så absolutt.

Anført av lagets kaptein og Trond Tjemsland, våknet Haslum virkelig til liv igjen i går kveld.

– Helt fantastisk deilig. For å være helt ærlig med deg har jeg vært småstressa siden HTH-kampen, og det betød mye å vinne over BSK i går.

– Det er aldri gøy å tape, og i hvert fall ikke på den måten vi gjorde det mot HTH i serieåpningen. Jeg følte vi hadde et mye høyere nivå inne enn det vi fikk vist, og det var sabla godt at potensialet vårt kom frem i går, sier Stockfleth dagen etter 26-35-seieren i Ekeberghallen.

Han mener gårsdagens kamp fort var Haslums beste under hans ledelse.

 

Lagets to mest rutinerte gikk foran. Anders Røe banket inn 12 mål og Trond Tjemsland sto som en levende vegg i perioder og skremte vettet ut av motstanderne. I tillegg fikk Tobias Grøndahl vist seg godt frem de minuttene han fikk spille.

For Stockfleth smakte det samtidig også litt spesielt godt med seier over tidligere Haslum-sjef Tom-Eirik Skarpsno. En trener som tidligere har vært sjefen til den nåværende Haslum-treneren.

– Men uansett hvem vi hadde møtt så hadde det vært like deilig – motstanderen spiller ikke så stor rolle. Dette er soleklart en av de beste kampene vi har gjennomført under min ledelse.

– Dere gjennomfører nesten prikkfritt? 

– Ja, det er en periode vi ikke lager så mye mål selv, men da lager heldigvis ikke BSK mange heller. Vi spilte en tilnærmet perfekt andreomgang.

– Og i dag våknet du med et smil om munnen?

– Det er lenge siden det har vært så enkelt å stå opp, gliser Haslums hovedtrener.