Årets kamp? Slik kom den i stand – Haslum
Brødrene Niklas og Magnus Landin har ankommet Norge, og har gjennomført sin første trening foran kveldens kamp.

Årets kamp? Slik kom den i stand

(Denne kommentaren ble først publisert i dagens kampprogram): KJÆRE HASLUM-VENN, velkommen tilbake til Nadderud Arena!

KOMMENTAR FRA INNSIDEN:

Det er med stor glede og begeistring vi i dag kan ønske THW Kiel velkommen til Nadderud Arena.

Kampen kom i stand som en del av Erlend Mamelunds utlånsavtale med klubben i 2015/16-sesongen, men det var ingen selvfølge at kampen skulle bli spilt i dag.

Heller tvert om.

I starten av juli mottok vi en henvendelse fra klubbens sportsdirektør, Viktor Szilagyi. Han fortalte at klubbens åpningskamp i Bundesligaen hadde blitt flyttet på, og de lurte derfor på om de kunne komme til Oslo og Nadderud Arena 25. august for å spille treningskamp mot oss.

En slik henvendelse får man ikke daglig – kanskje ikke årlig heller, og jeg tok ikke mange telefoner før jeg kunne gi THW bekreftelsen på at det gikk i orden. Ikke et vondt ord om St. Hallvard, men Sten og Erlend hadde planlagt en treningskamp mot dem samme dag. Den måtte naturligvis avlyses for å ta i mot stormakten.

THW Kiel er en gigant i internasjonal sammenheng. Nærmest alle håndballsupportere verden over har hørt om laget. Derfor er vi svært ydmyke over muligheten vi nå har fått til å se dem i aksjon på kloss hold.

Jeg vet at det innad i Haslum-troppen er blitt pratet mye om kampen som nå står på trappene. Alle spillerne gleder seg enormt til å få vise seg frem mot et av verdens beste lag.

Og ikke uten grunn.

Haslum har en tradisjon for å sende spillere ut i den store verden. Kanskje er THW Kiel neste stopp for en av gutta hvis vedkommende presterer godt i dag?

Men, for første gang må jeg også innrømme at jeg ikke har veldig stor tro på Haslum-seier. Mye skal klaffe – eller egentlig alt. Mer trenger vi ikke å skrive om den biten…

Uansett har vi fått en unik mulighet til å få et av verdens beste lag på besøk, og det gleder vi oss stort over.

Jeg håper dere lager godt med liv på tribunen i dag, så kanskje vi får muligheten til å få samme klubb på besøk igjen ved en senere anledning?

Nyt kampen – og velkommen tilbake 5. september!

 

Av: Eirik Oskarsen (mediesjef & markedskonsulent)