Flow Meisingset tar to nye år – og dobler innsatsen – Haslum

Flow Meisingset tar to nye år – og dobler innsatsen

Flow Meisingset VVS dobler innsatsen i Haslum Håndballklubb og signerer samtidig avtale for to nye år.

Flow Meisingset har vært en støttespiller av Haslum IL i mange år.

Foran fjorårssesongen kom de inn som nettverkspartner i Haslum HK, og firmaet har fått mersmak.

FLERE HUNDRE MILLIONER

Nå signerer de en toårsavtale som samarbeidspartner, og det begrunner salgs- og markedsansvarlig, Joakim Arnesen med følgende.

– Det er med bakgrunn i det vi opplever som en generell økning av interesse rundt klubben, og den driven Haslum er inne i nå. Det er noe vi ser positivt på, og ikke minst noe vi ønsker å styrke oppunder med, sier Arnesen.

Partnere i Haslum Håndballklubb har de seneste årene omsatt for flere hundre millioner, noe som beviser at det er et lønnsomt nettverk å være en del av.

FÅTT MED DEG? GIGANTKLUBBEN TIL NADDERUD ARENA 25. AUGUST

– Nettverksprofilen i Haslum er oppdatert og gjort interessant for å kunne være med – og samtidig også ha nytte av det, sier Arnesen.

MERVERDI

Han innrømmer glatt at det også er med tanke på egen business de nå velger å fortsette som en viktig bidragsyter i klubben.

– Det er aldri feil å få noe tilbake. Selvfølgelig var det også en baktanke, men det er moro å hjelpe klubben lokalt for å utvikle seg, og vi har trua og ønsker å være med på den videre reisen, sier han.

Tor Martin Storhaug, salgs- og markedssjef i Haslum HK, er naturligvis storfornøyd med re-signeringen.

– Det viser litt av interessen som er for Haslum, spesielt kanskje i Bærumsområdet. Det er mange næringslivaktører som har valgt å legge godviljen til ovenfor oss, og det gir oss en stabilitet og ro i arbeidet vi holder på med. Nå kan vi fortsette å bygge og jobbe videre med laget, for målet vårt er klart: Vi skal ligge i toppen av norsk håndball, slår Storhaug fast.

 

Kontaktpersoner: 

Joakim Arnesen (salgs- og markedsansvarlig, Flow Meisingset), tlf 464 33 464
Tor Martin Storhaug (salgs- og markedssjef, Haslum HK), tlf 991 01 263