Bekreftet: THW Kiel kommer til Nadderud Arena 25. august! – Haslum

Bekreftet: THW Kiel kommer til Nadderud Arena 25. august!

Haslum Håndballklubb kan i dag offentliggjøre at verdensstjernene til THW Kiel, Bundesliga-vinnere 20 ganger og Champions League- og EHF Cup-mester tre ganger, kommer til Norge helgen 24.-26. august 2018.

Formålet med besøket er treningskampen mellom Haslum Håndballklubb og THW Kiel lørdag 25. august kl. 19:00 i Nadderud Arena.

– Dette er stort for Haslum og bærumshåndballen. Det er svært sjeldent at stjerner av denne typen kommer til Norge, og vi gleder oss enormt, slår Haslum-assistent Erlend Mamelund fast. Han har en fortid som spiller i THW Kiel, da han ble lånt ut til laget i 2015/16-sesongen fra Haslum.

– Når det åpnet seg en luke for å få inn en treningskamp mot Haslum i vårt tette program, valgte vi å ta en hel helg i Oslo. Vi vet vi har mange fans i Norge, og Skandinavia spesielt, og det er godt å kunne gi noe tilbake til alle som følger oss, sier Viktor Szilagyi. Han er tidligere toppspiller, nå sportsdirektør i THW Kiel.

Han lover også at det er tyskernes største stjerner som stiller på parketten når kampen blåses i gang lørdag 25. august kl. 19:00.

– Dette er noe vi har jobbet med i flere år for å få til, og spesielt siden nyttår. Vi hadde egentlig gitt opp å få THW Kiel til oss i 2018, men plutselig var det noen endringer i deres plan som gjorde at de hadde muligheten til å komme. Da var vi ikke vonde å be, og det viser at håndball-Norge er satt på kartet, sier Haslums hovedtrener Sten Stockfleth.

– BIDRA TIL AT FOLK FÅR EN SKIKKELIG GOD OPPLEVELSE

Haslum legger seg på et fornuftig nivå prismessig, og vil at flest mulig skal få lov til å ta del i begivenheten når verdensstjernene kommer på besøk. Selvsagt vil sesongkort gjelde på denne oppvisningskampen.

– Vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve disse stjernene, og billettprisene er derfor satt deretter. Vi kommer til å tilby breddeklubber gruppebilletter til en ennå rimeligere pris. Vi ønsker å skape en best mulig ramme for alle parter, og samtidig bidra til at folk får seg en skikkelig god opplevelse med noen av verdens største håndballstjerner, sier Eirik Oskarsen i Haslum HK.

Han opplyser om at det gis en rabatt på 35,- for hver billett som blir kjøpt innen 15. august (med forbehold om kapasitet).

SIKRE DEG BILLETT TIL DET STJERNESPEKKEDE OPPGJØRET HER.

Billettpriser (forhåndskjøp/e. 15. august):
– Voksen (normalbillett): 130,-/165,-
– Voksen (familiebillett 1+2): 150,-/185,-
– Honnør/Student: 80,-/115,-
– Barn: 50,-/85,-

Lagsbilletter (Gjelder håndballklubber/lag: Kun forhåndskjøp og bestilling over nett):

– Ved kjøp av minimum 10 billetter kan lag få billetter til 50 kr per stk. Maks to lagledere med per lag.