Stian og Knut fikk proffkontrakt med Haslum – Haslum

Stian og Knut fikk proffkontrakt med Haslum

Stian Grimsrud (21) og Knut Strømsheim (18) har blitt tatt opp fra Haslum IL, og begge har nå signert proffkontrakt med Haslum Håndballklubb.

– Det er to spillere som er svært treningsvillige, og som således har fortjent å få kontrakt med Haslum, sier hovedtrener Sten Stockfleth. Han har fulgt godt med de to bakspillerne de siste årene. Først som rekrutt-trener, deretter som a-lagstrener.

– Jeg vet hva jeg får hos dem, det er 100 prosent hver dag. Og de er lojale gutter som bidrar godt inn i treningsgruppen.

Haslum-trener Sten Stockfleth.

GJENNOMBRUDDSTERKE

Grimsrud og Strømsheim har begge blitt fostret opp gjennom Haslum-systemet, og Stockfleth mener man ikke skal forvente for mye i starten, men at man skal ta steg for steg. 

– Stian og Knut er begge veldig gjennombruddsterke. Stian har også et fint blikk for spillet, mens det alltid er trøkk fra Knut. Først og fremst skal de nå bidra inn i treningshverdagen, mens vi på sikt håper at de bli så gode at de kan få spille, forteller Stockfleth.

Stian Grimsrud (t.v.).

– BARNDOMSDRØM

Stian Grimsrud er født i 1997. De to siste sesongene har han hospitert sporadisk med a-laget, før han altså nå blir tatt opp på fast basis.

– Det er jo selvfølgelig sykt kult, og en barndomsdrøm som går i oppfyllelse ettersom jeg alltid har spilt i Haslum. Det er jævla fett, og jeg gleder meg helt sykt, sier Grimsrud.

Knut Strømsheim og Stian Brevik i duell med Vegard Tennfjord på dagens trening.

– MÅL LENGE

Knut Strømsheim er født i 1999. Han har også hospitert sporadisk, og har som Grimsrud også spilt 1. divisjon for Haslum IL de to siste sesongene.

– Det har vært et mål lenge. Det var stor jubel hjemme, og noe jeg har jobbet hardt mot. Nå skal jeg bidra med mitt inn i treningshverdagen, sier Strømsheim.

– Og hva er det? 

– Jeg liker kroppskontakt, og har vel en litt hissig spillestil. Samt en ganske god underarm.

Grimsrud har signert en ettårsavtale, mens Strømsheim har signert for to år. 

 

 

Ytterligere kommentarer/kontaktinformasjon gis på forespørsel: media@haslumhk.no /92257903