Stian og Knut fikk proffkontrakt med Haslum

Stian Grimsrud (21) og Knut Strømsheim (18) har blitt tatt opp fra Haslum IL, og begge har nå signert proffkontrakt med Haslum Håndballklubb.

– Det er to spillere som er svært treningsvillige, og som således har fortjent å få kontrakt med Haslum, sier hovedtrener Sten Stockfleth. Han har fulgt godt med de to bakspillerne de siste årene. Først som rekrutt-trener, deretter som a-lagstrener.

– Jeg vet hva jeg får hos dem, det er 100 prosent hver dag. Og de er lojale gutter som bidrar godt inn i treningsgruppen.

Haslum-trener Sten Stockfleth.

GJENNOMBRUDDSTERKE

Grimsrud og Strømsheim har begge blitt fostret opp gjennom Haslum-systemet, og Stockfleth mener man ikke skal forvente for mye i starten, men at man skal ta steg for steg. 

– Stian og Knut er begge veldig gjennombruddsterke. Stian har også et fint blikk for spillet, mens det alltid er trøkk fra Knut. Først og fremst skal de nå bidra inn i treningshverdagen, mens vi på sikt håper at de bli så gode at de kan få spille, forteller Stockfleth.

Stian Grimsrud (t.v.).

– BARNDOMSDRØM

Stian Grimsrud er født i 1997. De to siste sesongene har han hospitert sporadisk med a-laget, før han altså nå blir tatt opp på fast basis.

– Det er jo selvfølgelig sykt kult, og en barndomsdrøm som går i oppfyllelse ettersom jeg alltid har spilt i Haslum. Det er jævla fett, og jeg gleder meg helt sykt, sier Grimsrud.

Knut Strømsheim og Stian Brevik i duell med Vegard Tennfjord på dagens trening.

– MÅL LENGE

Knut Strømsheim er født i 1999. Han har også hospitert sporadisk, og har som Grimsrud også spilt 1. divisjon for Haslum IL de to siste sesongene.

– Det har vært et mål lenge. Det var stor jubel hjemme, og noe jeg har jobbet hardt mot. Nå skal jeg bidra med mitt inn i treningshverdagen, sier Strømsheim.

– Og hva er det? 

– Jeg liker kroppskontakt, og har vel en litt hissig spillestil. Samt en ganske god underarm.

Grimsrud har signert en ettårsavtale, mens Strømsheim har signert for to år. 

 

 

Ytterligere kommentarer/kontaktinformasjon gis på forespørsel: media@haslumhk.no /92257903