Haslum trengte ekstra tilskuerplasser – reserverte et felt til – Haslum

Haslum trengte ekstra tilskuerplasser – reserverte et felt til

– Vi fikk så mange forespørsler på vei hjem fra kvartfinalen mot Halden at vi bestemte oss for å gjøre det. Vi har prøvd tidligere, men da har det ikke vært noe særlig interesse, sier Eirik Oskarsen.

Haslums mediesjef prater selvfølgelig om bussen som ble satt opp for å frakte Haslum-supporterne til Terningen Arena kommende søndag.

Tor Martin Storhaug, salgs- og markedssjef i Haslum HK, forteller at optimismen er stor foran den første semifinalekampen.

– Vi håper å kunne selge alle plassene på bussen. Vi tjener ikke én krone på det, men går i null hvis den blir utsolgt. Akkurat nå har vi rundt 15 plasser igjen, sier Storhaug.

MÅTTE RESERVERE ET FELT TIL

Interessen blant Haslum-tilhengerne er faktisk så stor at Oskarsen måtte ringe og få reservert et felt til i Terningen Arena. For det første feltet ble utsolgt på under en dag – altså rundt 60 billetter! 

– Nå satser vi på å fylle et felt til. Det er et hårete mål, men vi har virkelig troen på det. Vi er like over 60 billetter nå, og håper vi kan få solgt mer i løpet av dagen i dag.

HASLUM-SJEFEN: – EKSTRA INSPIRERENDE FOR OSS

Haslum-trener Sten Stockfleth er, i likhet med de to andre, overveldet over interessen fra tilhengerne.

– Det at så mange ønsker å være med til Elverum tar vi med oss som en ekstra inspirasjon inn mot kampen, og jeg er også helt sikker på at det vil gi oss ekstra energi på banen. Bortekampen mot Halden er et godt eksempel på det. Da merket man virkelig at vi hadde støtte fra tribunen, og jeg vet at det betydde mye for spillerne, sier Stockfleth.  

Før de markedsansatte kommer med et litt hårete mål.

– Det hadde jo vært helt sinnsykt om vi kunne startet med salg av billetter til buss to, men nå skal vi først og fremst konsentrere oss om å fylle opp den ene bussen. Det er vi mer enn fornøyde med, sier duoen.

Storhaug gjør oppmerksom på at billettene til hjemmekampen, onsdag 2. mai kl. 18:45, ble sluppet sent tirsdag kveld, og at det allerede er solgt over 150 billetter.

BESTILL ELVERUM-PAKKEN HER (INKL. BUSS OG KAMPBILLETT)

KUN KAMPBILLETT:
Kontakt Eirik Oskarsen på eirik@haslumhk.no eller tlf 92257903.