– Avhengige av at alle bidrar – Haslum

– Avhengige av at alle bidrar

Vi pratet med Haslums hovedtrener like før han gikk i seng onsdag kveld. Nervøs var han, men med stor tro på Haslum-seier gikk han i seng.

– Nervøs?

– Ja, det kribler i kroppen. Jeg er spent, og har vært det helt siden serien var over. I sluttspillet handler alt om å gjøre det bra, og det har vi alle forutsetninger for. Det har vært en god stemning i gruppa hele veien, og vi leverte en god kamp mot søndag selv om vi ikke vant.

– Blir det mye søvn i natt? 

– Ja, jeg sliter som regel med å sove etter kamper. Om vi har gjort det bra eller ikke, spiller ikke noen rolle. Kroppen min er bare skrudd sammen sånn. Men, jeg får meg nok en god natts søvn i natt.

– Hva gjør du på kampdager? 

– Jeg pleier å litt video av laget vi skal møte for å forberede meg litt. Og for at jeg kommer litt inn i det riktige moduset. Samtidig går jeg også gjennom det vi har snakket om på videomøte for å være fullt forberedt på det. I morgen (torsdag) skal jeg dessuten til fysioterapeuten vår. Jeg har litt trøbbel med kneet og må få oppfølging av det, og jeg har også et treningsprogram jeg må følge.

– Hva var du fornøyd med på søndag?

– Vi var gode bakover, traff på mye av det vi pratet om på forhånd. Vi kom til OK med sjanser, men har et ønske om å komme til flere i kveld. Da mener jeg gode skuddmuligheter, og flere muligheter spesielt i ankomst- og kontraspillet vårt.

– Nøkkelen? 

– Få hull på målvakten deres, selvfølgelig. Han er god, men vi kan ikke skyte han god. Samtidig må vi være ennå mer skarpe i ankomsten. Og det handler om å gjenskape den gode følelsen fra søndagens kamp og ha trua på at hvis vi spiller bra, kan vi få en kamp tre. Selvfølgelig blir det tøft, og jeg ser for meg en jevn kamp, men har selvsagt troen på at vi går seirende ut.

– Hva har gutta sagt på trening denne uka?

– Alle har trua på at vi kan klare det. En del spillere mener også de kunne ha levert en bedre prestasjon i kamp én. Presterer vi det samme, samtidig som en eller to spillere hever seg, vipper det vår vei, forhåpentligvis.

– Hva er skummelt med Halden? Skillhammer?

– Vi er avhengige av at alle bidrar. Det samme er Halden. Vi har ikke hatt noe spesielt fokus på enkeltspillerne deres, men har selvfølgelig pratet litt om det. Én spiller kommer ikke til å utgjøre forskjellen på resultatet i morgen, vi er mer opptatte av å stoppe helheten til Halden.