Etablerer Haslum Eliteskole – Haslum

Etablerer Haslum Eliteskole

Sommerens utgave blir avholdt i Nadderud Arena fra 25.-27. juni.

For første gang siden 2015 arrangerer Haslum en elitehåndballskole til sommeren.

– Dette skal være et ekstratilbud for de som har lyst til å få litt ekstra inspirasjon i hverdagen, de som har litt større drømmer enn andre, og de som har lyst på en aktiv sommerferie der de også kan utvikle seg som håndballspillere. Våre a-lagsspillere, i tillegg til Aalborg-proff Sebastian Barthold, blir instruktørene på denne eliteskolen, forklarer markedskonsulent Eirik Oskarsen.

Det sportslige opplegget for dagene utarbeides av Haslum HK-trenerne Sten Stockfleth og Erlend Mamelund, og Gnist Trening og Helse kommer til å holde foredrag om skader, og de kommer også til å avholde en skadeforebyggende økt.

Årets eliteskole avholdes 25.-27. juni 2018 i Nadderud Arena og er for spillere født i 2005, 2004 og 2003.  

PÅMEDLING GJØR DU HER.

FØDT I 2005-2010? BLI MED PÅ VÅR HÅNDBALLSKOLE SAMME UKE.

Mer info kommer i løpet av de neste dagene. Da åpner også påmeldingen.