– I Haslum utvikler jeg meg best – Haslum
Martin Steinseth (SU) og Nikolai Strickland.

– I Haslum utvikler jeg meg best

Nikolai Strickland har forlenget sin kontrakt med Haslum Håndballklubb og blir å se i rødt også kommende sesong.

– Vi er veldig fornøyde med forlengelsen. Nikolai har hatt en fin utvikling gjennom denne sesongen, spesielt i vår, og vi har stor tro på at han kommer til å ta ytterligere steg også kommende sesong.

Det sier Martin Steinseth i sportslig utvalg. Steinseth mener det også sender signaler til yngre spillere i Haslum og området rundt.

– Vi vil alltid satse på bærumsfolk. Det ligger i vårt DNA. Nikolai går også rett inn i profilen vår; han er ung og han er lovende, fortsetter Steinseth.

– FØLES RIKTIG

Hovedpersonen selv er også godt fornøyd med den nye avtalen han nå har skrevet under på.

– Forlengelsen føles riktig med tanke på min videre utvikling. Jeg vil bli en ennå bedre håndballspiller, og da må jeg ta valget etter hvor jeg kan utvikle meg best og mest. På sikt er målet å bli en stabil eliteseriespiller, sier Strickland.

Nå vil han ta opp konkurransen med Thomas Kristensen. Men Strickland vet det blir tøft.

– Thomas er veldig god, det så du bare i går mot Halden. Jeg lærer mye av han, men samtidig så vil jeg også utfordre han. Målet er jo selvfølgelig å spille mest mulig, men da må jeg også prestere best, medgir 21-åringen.

– VELDIG POSITIVT

Og forteller at viktigheten av Sten Stockfleth og Erlend Mamelund til slutt ble avgjørende for veien videre. For det var ikke gitt at høyrekanten skulle re-signere med Haslum.

– Spesielt det å ha Erlend til stede i treningshverdagen ble avgjørende for valget mitt. Det å lære av ham er en ære å følge etter. Erlend er et stort forbilde for meg, sier Strickland.

– Jeg er veldig glad for at Nikolai er med videre. Spesielt fordi han er en lokal gutt og har kommet opp fra Haslum IL, men også fordi han innehar gode ferdigheter som jeg tror vi kommer til å få stor glede av i årene som kommer, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.