Tor Martin blir ny salgs- og markedssjef i Haslum – Haslum

Tor Martin blir ny salgs- og markedssjef i Haslum

Tor Martin Storhaug (44) overtar markedsarbeidet i Haslum Håndballklubb, og har allerede startet som salgs- og markedssjef i bærumsklubben.

Jarle Ludviksen har fungert som både daglig leder og markedssjef i Haslum Håndballklubb over en treårsperiode, men nå overlater han arbeidet med marked og salg til Storhaug. Ludviksen fortsetter i sin rolle som daglig leder.

Storhaug blir fulltidsansatt i Haslum Håndballklubb, og han kommer fra jobben som salgssjef i Huawei Technologies Norway AS. Han har også erfaring fra en lederstilling i mobilgiganten Samsung. 

– Etter mange år i den bransjen, dukket det opp en spennende mulighet som jeg måtte se nærmere på. Jeg er jo tidligere Haslum-spiller og har spilt for rødtrøyene tidligere. Så da Haslum kom på banen med et interessant tilbud, måtte jeg selvsagt vurdere det nøye. Etter noen møter med Knut (Guldbrandsen, styreleder i Haslum HK), skjønte jeg at det var dette jeg ville. Det ligger et stort, uforløst potensiale i Haslum som virker veldig spennende, og som jeg har stor tro på at vi får noe ut av, sier Storhaug.

LENGE SIDEN SIST

Storhaug startet i jobben sist uke. Den første arbeidsuka i ny jobb har gått med til å skaffe seg en oversikt over sponsorene som er inne i Haslum HK.

– Samtidig har jeg også innhentet en del informasjon om klubben. Det er lenge siden jeg var en del av Haslum sist, og det har skjedd mye på den tiden, fortsetter Storhaug. 

Han ser lyst på arbeidet han nå skal gå i gang med: I første rekke hente inn flere samarbeidspartnere.

– Viljen til å bidra med midler hos sponsorer er kanskje vanskeligere nå enn før, men Haslum har et godt utgangspunkt. Vi har et spennende B2B-konsept og selger jo tross alt ett av landets beste håndballag.

Nå skal han også sørge for at de eksisterende – og nye – sponsorene får mer ut av avtalene sine.

– Alle som bidrar i Haslum HK skal ha en merverdi for å bidra. Det er det viktigste, sier Storhaug.

Vil du komme i kontakt med Tor Martin? 
Send han en e-post på tormartin@haslumhk.no eller slå av en prat på telefon 991 01 263.