– Vi skal ha det gøy, vi skal sørge for å være aggressive og positive, og vi skal tørre – Haslum

– Vi skal ha det gøy, vi skal sørge for å være aggressive og positive, og vi skal tørre

For første gang på mange år drar Haslum til Elverum og Terningen Arena som soleklare underdogs. Det mener Stian Brevik.

Elverum har vært suverene og tok seriegullet fire runder før slutt. I siste serierunde er det et amputert Haslum som står på motsatt banehalvdel.

– Elverum er den soleklart tøffeste kampen, det er ikke vits å juge om det. Elverum er gode, har en stor tropp, har bra økonomi, og det er vel kanskje vondt å høre fra en Haslum-spiller; men de har gjort sakene sine bra over en lang periode. Og selv om ikke førstesyveren skulle ha dagen i morgen, er det alltid noen andre som kan komme inn og bidra fra benken.

Det sier Haslums Stian Brevik. Han har opplevd to «El Clásico». Én i NM, den andre i serien. Så langt står han med en seier og ett tap.

Amputert Haslum-lag

I morgen kan det fort være et svært amputert Haslum-lag som møter seriemesterne i Terningen Arena.

– Vi er underdogs i morgen, faktisk. Rett og slett på grunn av skader og sykdom som har oppstått den siste tiden. Vi har ikke fått trent fullt, og det merker man godt, medgir Brevik.

Men selv om venstrekanten anser Haslum som underdogs, har ikke Brevik og lagkameratene tenkt til å gi seg uten kamp.

– Vi skal ha det gøy, vi skal sørge for å være aggressive og positive, og vi skal tørre. Det verste som kan skje er at vi blir defensive og ventende på at ting skal skje. Vi skal selvfølgelig gå ut på banen for å vinne kampen, selv om vi på papiret ikke har det sterkeste laget.

Ingenting hadde heller smakt bedre enn å sette en liten demper for medaljeutdelingen etter kampslutt.

– Det er vel ingenting som er bedre enn å sette en demper for gullfesten til Elverum? Det hadde vært så sykt deilig å få stilnet hele Terningen. Da kan de få ha så mye gullfest de vil, vel vitende om at det var vi som vant kampen.

Elverum – Haslum har avkast 19:45. Kampen vises på TV 2 Sportskanalen med sendestart 19:30.