Lokal 16-åring i troppen mot Sandnes – Haslum
Foto: Sjur Stølen/Digitalsport

Lokal 16-åring i troppen mot Sandnes

Sten Stockfleth tar med purunge Tobias Grøndahl i troppen mot Sandnes onsdag kveld.

(HASLUM – SANDNES KL. 18:30, NADDERUD ARENA):
Sander Andreassen er skadet, det åpner for å stifte bekjentskap med en ny spiller.

Tobias Grøndahl er født så sent som i 2001, spiller til daglig i Vestre Bærum HK, og kan spille for Haslum HK gjennom samarbeidsavtalen de to klubbene har.

Sten Stockfleth skriver følgende i kveldens kampprogram – som du selvfølgelig får utlevert gratis ved ankomst til Nadderud Arena:

Snart sluttspill! 

Egentlig skulle vel dette innlegget fra meg handlet om medaljehåpet vårt, men det har vi dessverre klart å rotet bort.

Forrige hjemmekamp mot Nøtterøy hadde vi full kontroll lenge, men så er det full konsentrasjonssvikt over hele linja, noe som ikke holder på dette nivået. Vi skal ikke være bekjente av å spille slik. Vi skal være bekjente av å være et av Norges beste håndballag.

Mot Drammen sist onsdag møtte vi på litt utfordringer. Bakover var vi gode stort sett hele kampen, fremover klusset vi mer. Vi fikk ikke helt flyten i angrepsspillet og gikk oss faste, spilte til passivt og fikk ikke gode skuddmuligheter.

Det har vi jobbet med på trening den siste uka.

I kveld står Sandnes på motsatt banehalvdel. Et Sandnes-lag som allerede har rykket ned fra Eliteserien. Vi slet på bortebane mot dem og lå under med ni mål en periode. Heldigvis klarte vi å snu kampen og vinne med minst mulig margin.

I ettermiddag skal dere også få stifte bekjentskap med en gutt født i 2001. Tobias Grøndahl er på aldersbestemt landslag og har blitt fostret opp gjennom Vestre Bærum HK. Gjennom vår samarbeidsavtale med VBHK kan Tobias i kveld være med i troppen, og du skal ikke se bort fra at han får noen minutter på banen. Tobias innehar noen ekstremferdigheter, der teknikk- og finteregisteret kanskje er det beste. I tillegg har han et fryktet skudd. Dette er absolutt en spiller som du kommer til å få se mer av i årene som kommer. 

På den litt mindre lyse siden (når dette skrives, tirsdag formiddag), er det fortsatt usikkert om Magnus Søndenå kan spille. Høyrebacken fikk en liten strekk i leggen mot slutten av kampen mot DHK, og det er usikkert om Sander Andreassen også blir spilleklar. Andreassen fikk skuldra ut av ledd mot samme motstander (redigert onsdag formiddag: Andreassen blir ikke spilleklar). 

Men som vanlig: Ingenting annet enn to poeng er godkjent. Håper du som tilskuer lager liv på tribunen i kveld, og ønsker Tobias og Haslum-gutta lykke til.

God kamp!

Tobias Grøndahl (til venstre).