Kjære samarbeidspartner eller mulige sådan – Haslum

Kjære samarbeidspartner eller mulige sådan

Har du lyst til å være med på en spennende reise?

En reise som skal gi mange morsomme opplevelser. Ikke bare i Norge, men også i Champions League. For å klare dette, må vi utvide Haslum-familien, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Vi har bygget et nettverk som fungerer. Ubeskjedent sier vi at det er Bærums beste, hvilket mange av medlemmene er enige i. Det kommer ikke av seg selv, og vi jobber daglig for å knytte nye kontakter, samt informere nettverket når noe skjer. Har du lyst på referanser før du tilknytter deg klubben, er vi klare for å gi deg det. 

Slik mener vi i administrasjonen i Haslum det skal og må være. Nettopp dette mener vi er noe av grunnen til at det innad i vår nettverksfamilie er solgt og kjøpt tjenester til og fra hverandre for rundt 300 millioner kroner på tre år.

Samtidig som det har blitt solgt for store summer, har også aktører i nettverket økt. Nå har vi satt oss som mål å øke med 10 nye bedrifter hvert eneste år! 30 på en treårsperiode. 

Vi håper og tror at et samarbeid med oss vil være aktuelt for flere bedrifter. Vi vil skape gode opplevelser, og samtidig gjøre butikk med å være med. Du skal få merverdi tilbake.

Haslum-familien er en stor familie. Hver uke løper det rundt 600 lovende, energiske og sprudlende håndballspillere i våre haller: Nadderud Arena, Haslumhallen og Gjønneshallen. Vi har mange frivillige rundt klubben, og det er lett å komme i kontakt med nye personer for å utvide nettverket.

Elitelaget har gjennom 2000-tallet vært med på å sette Bærum og regionen på kartet nasjonalt. Gutta i eliteserien har vunnet fire norgesmesterskap, tre seriemesterskap og tre sluttspillmesterskap.

Grunnmuren er lagt. Nå skal vi bygge sten for sten og ta tilbake tronen i norsk håndball.

Velkommen på laget. Alt er mulig! 

Eirik Oskarsen
Markedssjef, Haslum Håndballklubb
Kontakt meg på eirik@haslumhk.no eller 92257903