Magnus Søndenå klar for Ribe-Esbjerg – Haslum
Foto: Sjur Stølen/Digitalsport

Magnus Søndenå klar for Ribe-Esbjerg

Magnus Søndenå skifter ut rødt med blått etter denne sesongen.

Før jul signerte høyrebacken under på en kontrakt med danske HC Midtjylland. På grunn av konkursfare i den danske klubben, ble Søndenås kontrakt terminert, og dermed sto han igjen fritt til å velge ny klubb.

Nå har altså valget falt på Ribe-Esbjerg. Også de hører til i den øverste danske ligaen. 

– Det dukket opp en spennende mulighet der som jeg ikke kunne si nei til, og jeg er veldig fornøyd med valget da det gikk som det gikk med HCM, sier Søndenå.

Ballvirtousen ser frem til å avslutte sitt Haslum-opphold med stil og drømmer stort.

– Målet er selvfølgelig å stille best mulig rustet til sluttspillet. Vi kan slå alle hvis vi spiller opp mot vårt beste, det har vi vist flere ganger, og det kan vi vise igjen. Det gjelder å ha den riktige innstillingen, sier han.

Søndag venter tabelljumbo Nøtterøy på hjemmebane i Nadderud Arena. En kamp med avkast 18:00.

– Nøtterøy har overrasket de siste kampene og slo ØIF Arendal sist uke. Man skal aldri ta lett på lag som allerede har rykket ned. De spiller med senkede skuldre og ingen press på seg. Men vi skal være klare for oppgaven som venter oss, mener Magnus Søndenå.