Andreassen: – Det er godt å føle at man bidrar med noe – Haslum

Andreassen: – Det er godt å føle at man bidrar med noe

Han trengte rundt 30 minutter på å spille seg varm i Haslum-trøya igjen. Sander Andreassen Øverjordet gjorde nesten som han ville mot Halden i comebacket forrige onsdag.

– Andreomgang var bra. Førsteomgang var ikke så bra. Jeg trengte litt tid på å komme i gang, og så løsnet det jo greit etter pause, smiler Sander Andreassen Øverjordet.

Vel vitende om at han gjorde syv mål på ni skudd og var nest sist på ballen oftest av Haslum-spillerne.

– Det er deilig å få trene igjen, bare morsomt å få spille håndball for fullt igjen. Det er også veldig godt å føle at man bidrar med noe inn i gruppa; i stedet for å bare sitte å se på, det er ikke noe moro, medgir playmakeren.

Stabiliteten?

Haslum-sjef Sten Stockfleth har etterlyst det utallige ganger denne sesongen, og leter fremdeles etter svaret på spørsmålet:

Hvordan finner man stabiliteten i prestasjonene?

– Det er den vi leter etter hver dag, ler Andreassen, og fortsetter:

– Det har vært ganske bra i det siste med unntak av førsteomgang mot Halden. Da var det jo to vidt forskjellige omganger, men allikavel spiller vi uavgjort. Forsvaret er egentlig nøkkelen føler jeg. Vi må stå godt bakover og løpe fremover. Får vi til det i alle kampene er vi bra.

– Nøkkelen ligger i forsvarsspillet

I kveld venter FyllingenBergen på motsatt banehalvdel i Nadderud Arena. Et lag man ikke kan ta lett på, mener Haslums nummer 7.

– Fyllingen er absolutt et godt lag. Det kommer til å bli tøft, men spiller vi opp mot vårt beste skal vi være et bedre lag. Det handler, som sagt, om å få satt forsvaret og løpt etter.

Haslum-treneren mener det samme.

– Nøkkelen ligger i forsvarsspillet vårt. Det må sitte, så må vi løpe. Fyllingen liker å styre tempoet i kampene, men det skal de ikke få lov til. Tempoet skal vi styre selv, sier en optimistisk Stockfleth.

Avkast klokken 20:15 i eliteseriens 17. runde.

Husk også 1. divisjonskampen mellom Haslum IL og Viking TIF. Avkast der er klokken 18:00.

BILLETTER KJØPES HER. TO KAMPER FOR PRISEN AV ÉN!