Brevik herjet med gamle lagkamerater: – Min beste Haslum-kamp – Haslum

Brevik herjet med gamle lagkamerater: – Min beste Haslum-kamp

– Dette var nok den beste kampen min i Haslum-trøya hittil, sier Stian André Brevik. Nordstrandsgutten puttet tosifret mot gamle lagkamerater i Bækkelagshallen søndag kveld.

Det var mye som minnet om god gammel klasse fra Brevik. Venstrekanten bommet på sitt første skudd, men tok returen på Dominic Grimstads.

Og vipps var Brevik-showet i gang.

– Min beste Haslum-kamp. Ærlig talt var jeg skikkelig nervøs før kampen, det er det ikke ofte jeg er.

– Fordi BSK var motstander?

– Kanskje det var på grunn av det, jeg vet ærlig talt ikke. Jeg følte meg helt død i kroppen før på dagen, humrer han.

Men Brevik så akkurat det motsatte ut på banen. Han fikk utspill i fleng og scoret på 10 av 15 skudd.

– Det er jo helt konge å ha Sander (Andreassen) ved siden av seg på banen. Det betyr jo nesten 15 avslutninger hele tiden. Det er jo nesten en gave til meg, sier venstrekanten og letter på smilet.

– Unødvendig å slippe dem inn i kampen

Haslum tok tidlig initiativet i Bækkelagshallen og så ut til å ha full kontroll på kampen. Men ut av intet var Bækkelaget foran på stillingen 13-12 etter drøye 26 minutter. Dog tok det ikke lang tid før Haslum-maskineriet ájour igjen. Stian Brevik utlignet kjapt til 13-13 og Haslum gikk inn til pause med 13-15 i sekken.

– Jeg synes vi styrte kampen hele veien, og det var unødvendig å slippe dem innpå et par ganger. Vi spilte bra, men det er jo selvfølgelig litt vanskelig å si akkurat nå. Jeg har ikke sett kampen i reprise, så det kan jo være helt feil.

– Trond (Tjemsland) var god i buret, vi sto OK bakover, og slapp kanskje (Kristian) Rammel og (Emil) Sundal litt for enkelt til i perioder. Samtidig er det jævla vanskelig å stå med en firemetersmann (Rammel, rundt to meter) som kan gjøre nesten hva han vil, fortsetter Brevik. 

– Kan vinne mot alle

Brevik mener Haslum kan vinne mot alle hvis laget fremstår slik det gjorde mot Halden (2. omgang) og BSK.

– Fortsetter vi slik, er vi gode. Det har jeg trodd hele tiden (at vi kan vinne mot alle, journ.anm.). Det er sånn her vi vinner kamper, vi vinner ikke ved å måtte dunke seks mot seks gjennom 60 minutter. Vi må stå godt bakover, så må vi løpe. Enkelt og greit. Og det er da vi er gode.

Sten Stockfleth mener det bare har vært et tidsspørsmål før Brevik fikk ut sitt potensiale i Haslum-trøya.

– I dag er Stian den man håper han skal være. Han er overalt. Skaper mulighet på mulighet på mulighet, og har vel 15 avslutninger og 10 mål. Rett og slett fantastisk av Stian, sier Stockfleth, og mener også at Brevik spilte godt i andreomgang mot Halden onsdag.

Nå venter FyllingenBergen for Haslum førstkommende onsdag. Kampstart er klokken 20:15 i Nadderud Arena. Billetter fås kjøpt her.