– Håper å kunne bidra på banen – Haslum

– Håper å kunne bidra på banen

Håvard Åsheim håper han er tilbake mellom stengene når Haslum tar turen til Bækkelagshallen søndag ettermiddag.

(BSK – HASLUM, HANDBALLTV.COM KL. 17:50):

Håvard Åsheim pådro seg en liten strekk på baksiden av leggen under oppvarmingen til den siste økta før Haslum – Halden tidligere denne uka. Noen dager er forbi, og målvakten merker forbedring.

– Den (strekken, journ.anm.) har løsnet litt. Fortsatt kjenner jeg det av og til, men jeg håper jeg kan være med på benken som back-up for Trond (Tjemsland) i kveld, sier han.

Nervepirrende

Etter det som kan karakteriseres som en opp mot grufull førsteomgang med Haslum-briller, løsnet det skikkelig etter pause mot Halden.

Haslum satte et voldsomt tempo i kampen, og 8-17 til pause var plutselig blitt til 19-21 ti minutter ut i andreomgang.

– Det var en forferdelig omgang å se på. Og i hvert fall fra tribunen. Det er mye lettere å være på banen i slike situasjoner, da kan man gjøre noe med dem.

– Andreomgang var jo den rake motsetning. Å score 25 mål i løpet av en omgang er en stor styrke, selv om det kanskje ikke var fantastisk forsvarsspill fra noen av lagene, sier Håvard Åsheim.

Jevne kamper

I kveld venter altså BSK i Bækkelagshallen. Et lag Haslum historisk sett har spilt jevnt mot.

– Det blir en tøff nøtt å knekke. Vi spilte vel uavgjort mot dem i serien tidligere i år, og det var også veldig jevnt i treningskampen mot dem i januar. Kampen kan vippe begge veier, slår Haslum-målvakten fast.

Men målet er selvsagt to poeng og heng i medaljekampen.

For Åsheim har han også et personlig mål.

– Jeg håper å kunne bidra på banen.

Se kampen mellom Bækkelaget og Haslum – fra eliteseriens 16. runde – direkte på handballtv.com eller budstikka.no fra kl. 17:50.