Gratulerer med dagen, Nadderud Arena! – Haslum

Gratulerer med dagen, Nadderud Arena!

En jubilant som er kommet stort til gode for håndballspillere i alle aldre. 8. februar er Nadderud Arena tre år.

Det var aldri gitt at Nadderud Arena skulle bli noe av.

Men med 90 millioner i bidrag fra Bærum Kommune, samt bidrag i form av spillemidler, fikk Haslum Håndballklubb realisert drømmen om en egen hjemmearena våren 2015. En arena som har plass til 2500 tilskuere når teleskoptribunene er ute.

Knut Guldbrandsen var en av de største forkjemperne for en ny hall i Bærum. Gamle Nadderudhallen tilfredstilte ikke lenger NHFs krav til eliteserielisens og Haslum var avhengig av nye fasiliteter. 

Nå er Guldbrandsen – naturlig nok – styreleder i Nadderud Arena AS.

140.000 personer

– Som både hjemmearena og klubbhus har Nadderud Arena gitt klubbene en fantastisk ramme for sin virksomhet, og i tillegg svært gode trenings- og arenaforhold.

– Hva har Nadderud Arena betydd for Bærum? 

– Med mer enn 140.000 mennesker innom hallen bekrefter dette hvilket behov den dekker. I tillegg har den jo fått en viktig rolle som gymsal for Bekkestua Barneskole, som er med på å bidra til full utnyttelse av hallen på dagtid, samtidig som det er med å sikre en forsvarlig driftsøkonomi for hallen – dette er jo en vinn-vinn-situasjon, sier Guldbrandsen.

Doblet tilskuerantallet 

Haslum har over doblet tilskuerantallet etter flyttingen til den moderne arenaen. Styrelederen forteller at det var en klar ambisjon.

– Dette er noe det har vært jobbet intenst med i klubben for å få til. Fortsatt opplever vi at det er tungt å fylle hallen, men det går i hvert fall rette veien, og vi har ikke tenkt til å hvile på laurbærene. Inspirert av nye omgivelser og mange muligheter, er det mange mennesker som har dratt lasset i Haslum HK for å gjøre arrangementet stadig bedre.

– Hva har gledet deg mest med Nadderud Arena gjennom disse tre årene?

– Aktivitetsnivået og alle de svært positive tilbakemeldingene om hvor fin og funksjonell arenaen har blitt, smiler han.