Torjus forlenger ikke kontrakten: – Veldig synd – Haslum
Foto: Karl Braanaas

Torjus forlenger ikke kontrakten: – Veldig synd

Sten Stockfleth ville gjerne ha med Torjus Bjørnstad siste halvdel av sesongen, men ballvirtousen venter barn nummer to, og med full jobb som naprapat, strekker ikke tiden til.

Bjørnstad gjorde comeback, signerte for Haslum og debuterte i den røde drakta i oktober. Nå er det slutt på moroa i eliteserien for denne gang.

I alle fall foreløpig.

– Lysten til å spille ut sesongen og sluttspillet er så klart stor, og Haslum la virkelig alle forhold til rette. 

Det sier hovedpersonen selv, og fortsetter: – Det lot seg rett og slett ikke gjøre med fulltidsjobb og nytt barn på vei.

Bjørnstad omtaler sitt relativt korte bidrag i Haslum som en positiv og morsom periode, som han er veldig glad for at han takket ja til.

– Det er en herlig gjeng, med en fin blanding av unge og litt eldre spillere i gruppa. Ikke minst er det en enormt bra harmoni og stemning i gruppa, og det er en gjeng det har vært lett å trives med, smiler han.

– Blir å regne med i sluttspillet

Bjørnstads høydepunkt i Haslum-drakta var på bortebane.

– Vi har vist et veldig bra toppnivå, det bygger blant annet seieren mot ØIF Arendal under. Det viser også at vi blir med å regne i sluttspillet.

Før han avrunder:

– Foreløpig blir det ikke noe mer spill på meg denne sesongen, men jeg har jo lært meg at man aldri skal lukke døren helt – så vi får vel helt enkelt se hva som skjer utover i sesongen, avslutter Bjørnstad med et stort glis.

– Veldig synd

Sten Stockfleth hadde selvfølgelig helst sett at Bjørnstad ble med videre.

– Det er veldig synd; Torjus har vært et positivt bidrag i gruppa. Men, samtidig har vi forståelse for hans valg og er takknemlige for at han bidro i perioden før jul, sier Haslum-sjefen. 
Forøvrig er Sander Andreassen på vei tilbake etter sin meniskoperasjon, og han kommer mest sannsynlig til å entre banen når Haslum spiller treningskamp mot Drammen førstkommende fredag i Nadderud Arena. Kampstart klokken 17:45. Gratis inngang.
SPILLERFAKTA 
Torjus Bjørnstad
Alder: 30 (blir 31)
Kamper/mål: 9/17 
Posisjon: Bakspiller
Tidligere klubber: Bjørndal, BSK, Ricoh Handbollsklubb