Dette drikker Haslum-spillerne etter kamp – Haslum

Dette drikker Haslum-spillerne etter kamp

Hva er den rosa drikken Haslum-spillerne går rundt med etter kamp - både på hjemme- og bortebane?

Håndballspillere trener hardt og spiller mange tøffe kamper. Derfor må man ta restitusjon og ernæring på alvor. Du har kanskje lagt merke til det, men etter hver kamp drikker spillerne en Smartfish High Protein for å tilføre kroppen nødvendig næring så fort som mulig etter kampslutt.

– For at spillerne kan prestere på toppnivå kamp etter kamp, må vi i Haslum ta restitusjon på alvor. Derfor har vi et samarbeid med Smartfish. Vi har stor tro på at dette tiltaket hjelper oss med å unngå skader, samt at spillerne blir raskere klare til neste trening og kamp, sier Jarle Ludviksen. Han er daglig leder i Haslum HK, og får støtte av Haslum-kaptein Anders Røe.

– Jeg merker en vesentlig forskjell, faktisk. I fjor kunne det gå opp mot 30 minutter til en time før jeg fikk i meg noe ernæring etter kamp, rett og slett fordi det var vanskelig å få noe i kroppen. Smartfishs High Protein er lett å få i seg rett etter kamp, det synes vi er viktig. Det er ikke alltid like lett å putte en banan inn i munnen rett etter kamp, sier Røe.

Smartfish er et norsk, forskningsdrevet selskap som produserer næringsdrikker til alle personer og aktive barn, så vel som toppidrettsutøvere. Smartfish har dokumentert effekt på muskelrestitusjon, i en studie gjennomført på Universitetet i Stirling, Skottland.

Alle medlemmer i Haslum HK og Haslum IL får rabatt på drikkene fra Smartfish. Bruk rabattkode «haslumhk» inne på betalingssiden. Bestill via denne linken smartfish.no/haslumhk, og 10% av alle kjøp vil gå tilbake til klubben.