– Vi kan jo nesten begynne å printe dramatikk-garanti på billettene våre – Haslum
Foto: Espen Hildrup

– Vi kan jo nesten begynne å printe dramatikk-garanti på billettene våre

Tiden er inne. Tiden for å sette julevasken på vent, droppe juleshoppingen, sette julevasken på vent for en stakket stund - og ta med seg hele familien på julekamp.

For Haslum møter Falk Horten i Nadderud Arena førstkommende onsdag klokken 18:30. 

Et Haslum-lag stinne av selvtillit etter at serielederen ble slått med knappest mulig margin onsdag, et Haslum-lag revansjelystne som få etter det bitre 26-25-tapet mot Falk Horten tidligere i år, et Haslum-lag som vil runde av første halvdel av sesongen med 17 poeng på 13 kamper.

Et Haslum-lag som få heng på topp tre igjen.

– Det er tre ting som gjelder; å prestere opp mot vårt fulle potensiale, spille underholdende håndball, og å vinne kampen, slår Haslum-kaptein Anders Røe fast.

Røe forteller at laget vil vise seg fra en helt annen side enn det hjemmepublikummet har fått sett de siste kampene. 

– Vi har ikke prestert godt nok hjemme de to siste kampene, og den trenden skal vi snu mot Falk. Nå har vi alle muligheter til å avslutte denne delen av sesongen med 17 poeng, og da må vi benytte muligheten.

Julestemning i arenaen 

Tradisjonen tro kommer Haslums moderklubb, Haslum IL, til å stille mannsterke på årets siste kamp. Haslum IL har rundt 600 medlemmer.

– IL-lagene kommer til å omkranse banen før kampen. Nå håper vi publikum stiller opp og tar seg fri fra julestresset. Det er tross alt mye morsommere å være på en håndballkamp, sier daglig leder Jarle Ludviksen.

Og oppfordrer.

– Ta med deg bestemor og bestefar, tanter og onkler, hele familien og få med deg det som kan bli en rysare av en kamp. Vi kan jo nesten begynne å levere dramatikk-garanti på billettene våre, humrer Ludviksen, og legger til:

– Hvis du vil ha med barna på kamp, kan du – i stedet for å kjøpe voksenbilletten – kjøpe familiebilletten og ta med deg to barn inn på kamp, mot et tillegg på kun 10 kroner. 

Og det er vel en helt ok deal?

Bestill billett til Haslum – Falk Horten her.